U obitelji poznate Zagrepčanke velika tuga: ‘Moram se oprostiti od tebe, a ne želim’

Marina Mamić (Foto: Instagram screenshot)

Poznata Zagrepčanka Marina Mamić nedavno je na svojim društvenim mrežama podijelila tužne vijesti. Naime, popularna vizažistica i influencerica objavila je da je preminuo njezin ujak, kojemu je posvetila dirljivu objavu na svom Facebook profilu.

“Da postoji pravednost na ovome svijetu ti bi i dalje bio tu sa nama. Da postoji pravednost na ovom svijetu ti bi me ovakvu uplakanu dočekao sa svojim zaraznim osmijehom, zagrlio me, nasmijao sa nekom od svojih šala i popravio bi mi i najgori dan. Ali pravednosti nema i danas se moram nekako oprostiti od tebe, a ne želim.

Neću te više vidjeti ali živjet ćeš sve dok ću i ja živjeti, u svim predivnim uspomenama koje imam s tobom. Sretna sam što sam imala takvog ujku na kojeg sam se mogla osloniti i za kojeg sam znala da bi došao u bilo koje doba dana i noći. Trag koji si ostavio na svima koji su te poznavali je neizbrisiv. To mogu samo veliki ljudi, a ti si bio najveći. Hvala ti daidža moj. Voli te tvoja ‘joysticka’ i falit ćeš mi zauvijek”, napisala je Marina u objavi.

Velike transformacije

Podsjetimo, Marina je široj javnosti poznata kao vizažistica koja šminkanjem radi nevjerojatne transformacije.

Također, šminkala je i kandidate u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Osim toga, na društvenim je mrežama objavljivala videe u kojima se pomoću šminke pretvarala u slavne osobe.


Nadalje, 2021. godine Marina je bila na operaciji nosa, brade i čeljusti. Tada je za domaće medije opisala kako je izgledao njezin oporavak nakon teških operacija. Naime, objasnila je da neposredno nakon operacija nije mogla jesti krutu hranu, bila je jako otečena te da je otežano govorila.

Zagrepčanka primila paket i ostala u čudu: ‘Odmah sam shvatila da nešto ne štima’


Komentari