U obitelji Lane Jurčević veliko slavlje, pjevačica otkrila povod: ‘Ovo slavimo svi troje’

Lana Jurčević i njen partner Filip (Foto: Instagram screenshot)

Popularna pjevačica Lana Jurčević krajem prošle godine postala je majka malene Mayle Lily, a od tada na društvenim mrežama često dijeli obiteljske trenutke s kćeri. Tako je u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu otkrila da imaju nekoliko razloga za slavlje.

“Slavimo izlazak iz temperature svi troje, sedmu godišnjicu veze i devet mjeseci naše Mayle”, napisala je Lana uz video u kojem svoju kćerkicu drži u naručju. Na njezinu objavu reagirali su brojni oduševljeni pratitelji.

“Sretno i još mnogo mnogo godina, mala nek je zdrava što i vama oboma od srca želim”, “Koliko kose ima ljepotica. Čestitke za sve”, “Predivna je malecka kao i mama”, “Sretno vam, divni ste”, neki su od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)


‘Tko se tuče, taj se voli’

Podsjetimo, Lana je početkom kolovoza objavila nezgodu koja joj je dogodila. Cijela u zavoju snimila je video kako ju je kćerkica slučajno ozlijedila te je morala otići na pregled vida te oka. Ustanovilo se da joj je ozlijeđena rožnica oka.

“Tko se tuče, taj se voli, vrijedi samo u ovoj verziji i ovom slučaju! Pa neka mi netko kaže da moja mala nije fajterica. Dokazala je da je fajterica i prije nego je došla na ovaj svijet. Ima netko od vas neke ozlijede?”, upitala je glazbenica uz snimku s ozljedom oka.

“Ako vam se ovo dogodi, a jako je često koliko čujem, nemojte se zezati s tim. Dječji noktići i prstići su jako “toksični” pogotovo u fazi dok kreću puzati i sve živo istraživati”, poručila je pjevačica.

Lana Jurčević u zavojima: ‘Tko se tuče, taj se voli’


Komentari