U obitelj Novaka Đokovića pristižu čestitke: On i supruga imaju razloga za slavlje

Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram)

Osim što javnost oduševljava svojim sportskim uspjesima, 37-godišnji srpski tenisač Novak Đoković godinama već pažnju privlači i svojim ljubavnim životom.

Naime, Novak je s današnjom suprugom Jelenom još iz vremena kad su pohađali srednju školu, a ovih dana imaju poseban razlog za slavlje.

Proslavljeni tenisač i poduzetnica jučer su proslavili desetu godišnjicu braka, a Novak je tim povodom supruzi uputio dirljive riječi na Instagramu gdje je podijelio i neke njihove zajedničke snimke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)


“Deset godina radosti i snova”

“Deset godina radosti, deset godina snova, deset godina kao otoci, deset godina kao potoci, deset godina kao roditelji”, započeo je romantično tenisač te za kraj poručio supruzi: “Deset godina zajedno, deset godina Jelena, volim te zauvijek”.

Njegova romantična gesta osvojila je srca fanova, koji su im ubrzo uputili brojne čestitke i pohvale, ističući kako su uzor svima. Novak je video sastavio od njihovih zajedničkih fotografija i snimaka, pokazujući trenutke od početka njihove veze do danas.

“Divno! Sretna godišnjica”, “Nevjerojatni ljudi”, “Sretna godišnjica. Vi ste uzorni par, vaša ljubav i snaga primjer su za što su ljudi sposobni kada su zajedno. Živjeli: za još mnogo godina zajedničke uspomene”, bili su samo neki od komentara ispod objave.

Viralna snimka: Svi pričaju o reakciji koju je Severina imala kad je ugledala Đokovića na svom koncertu

Zajedno od srednje škole

Podsjećamo, Novak i Jelena vjenčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a četiri mjeseca kasnije postali su roditelji sina Stefana. Tri godine kasnije obitelj je postala bogatija i za kćerkicu Taru.

Jelena, osim što je supruga vrhunskog tenisača, uspješna je poslovna žena koja svojim trudim prenosi znanje na mnoge, a ponajviše mlade.

Kao globalna direktorica i suosnivačica fondacije ‘Novak Đoković’, posvećena je ranom razvoju djece i predškolskom obrazovanju u Srbiji.


Komentari