U obitelj našeg Vatrenog stiže prinova: Nogometaš i supruga sretnu vijest otkrili putem društvenih mreža

U obitelj vratara Vatrenih stiže prinova (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije, koji trenutno igra za ciparski Pafos, 29-godišnji Ivica Ivušić ima razloga za slavlje.

Naime, naš Vatreni i njegova supruga Sara pohvalili su se putem društvenih mreža viješću da im u obitelj stiže prinova.

“Hvala ti Bože”, stoji u opisu fotografije na kojoj mladi par pozira sa trogodišnjim sinčićem, a gdje pažnju krade Sarin trudnički trbuh. Uz spomenuti opis su stavljena i dva emotikona anđela pa mnogi vjeruju kako bi u obitelj, umjesto jednog člana, uskoro trebala stići čak dva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joanna Paciorek (@joapaciorek)


Samozatajan par

“Stiže društvo”, “Divni, a Sara najljepša”, “Kako ste zgodni”, “Čestitam divnoj obitelji”, “Prekrasni ste, sretno”, “Čista ljubav”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave o trudnoći.

Inače, 29-godišnji Riječanin, kad je riječ o njegovom privatnom životu, poprilično je samozatajan, međutim, svako toliko putem društvenih mreža brojnim obožavateljima ipak da uvid u svoju svakodnevicu.

Ni njegova odabranica, manekenka iz Rijeke, također nije ništa manje tajnovita, a poznato je da je svojedobno radila i za brend Lunilou koji je u vlasništvu Izabel Kovačić, supruge Matea Kovačića. O Sari su svojedobno pisali i britanski mediji stavivši je na listu najljepših supruga hrvatskih nogometnih reprezentativaca.

Partnerica bivšeg Vatrenog se pohvalila obiteljskom idilom: Šuškalo se da je zbog nje ostavio prvu suprugu

“Tako se najsretnije osjećam”

Par je u veljači 2021. dobio sina Lovru, a dvojac je do prošle godine živio u Osijeku gdje su proveli pet godina.

“Najviše vremena provodim sa suprugom i sinom, uživam u njegovu odrastanju. Tako se najsretnije osjećam. Volim kad odemo u šetnju po parku, spustimo se do Drave. Osijek je predivan grad za djecu, stvarno nam je fantastično tu”, izjavio je jednom prilikom Ivušić otkrivši tada kako njegova supruga odlično kuha.

Ivica i Sara Ivušić (Foto: Instagram)


Komentari