U obitelj Luke Modrića od jutra pristižu čestitke: Naš kapetan ima razloga za slavlje

Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih nogometaša u svijetu, Luka Modrić, danas ima razloga za slavlje.

Naime, “Hrvatski maestro”, kako mu nerijetko tepaju u medijima, danas slavi svoj 39. rođendan, a čestitke Luki pristižu od ranog jutra. Tako je jedna od prvih stigla iz njegovog Dinama gdje je i započeo svoju nogometnu karijeru.

“Godine su samo broj! Dragi Luka sretan rođendan i sve najbolje želi ti tvoj GNK Dinamo”, stoji uz Modrićevu fotografiju iz mladih dana koja je objavljena na službenoj Instagram stranici kluba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)


Ne prestaje nizati uspjehe

Inače, Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je u susretu 2. kola skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku svladala Poljsku sa 1-0, a jedini gol, te ujedno onaj koji je Hrvatskoj donio važna tri boda, zabio je upravo Luka.

Modrić je dan uoči svog 39. rođendana sjajno izveo slobodni udarac te iskosa s lijeve strane sa 18 metara pogodio sam gornji kut nemoćnog Lukaša Skorupskog, a kako je priznao nakon utakmice, još uvijek se ne oprašta od dresa reprezentacije.

“Nisam mogao ni sanjati da ću toliko dugo igrati. Prvi nastup je bio san, a ovo sad… Sretan sam što sam i dalje tu da pomognem ekipi da dođe do novih pobjeda. U mojim godinama je bilo što teško prognozirati. Sa mnom se nikad ne zna. Idemo utakmicu po utakmicu. Kad ne bude više žara u meni, neće mi nitko trebati to reći. Sam ću otići. A do tada, i dalje sam tu”, poručio je kapetan vatrenih.

Emotivni oproštaj legendarnog Vatrenog: Nakon 105 nastupa odlučio se oprostiti od hrvatskog dresa

Obitelj mu je najveći životni trofej

Podsjećamo, kad ne niže uspjehe na nogometnom terenu, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Vanjom i njihovih troje djece.

Par se upoznao u Zagrebu prije punih 20 godina, a od 2010. godine su u sretnom braku u kojem su dobili sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju koji su mu najveći vjetar u leđa i najglasnija podrška.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)


Komentari