U kvizu Joker Nove TV izgubio deblju svotu novca: Za sve je kriv otac hrvatske pjevačice

Natjecatelja zateklo pitanje o ocu hrvatske pjevačice (FOTO: Nova TV)

Tridesetpetogodišnji Riječanin Vedran Mijolović, u kvizu ”Joker” odustao je na samom vrhu novčane ljestvice. Naime, prema pravilima kviza, nakon odustajanja pao je ljestvicu niže i tako kući otišao s osvojenim iznosom od 5000 eura.

”Idem kući pjevajući!” poručio je nakon ispadanja natjecatelj Vedran, a pitanje koje ga je koštalo veće svote novca odnosi se na oca pjevačice Ivane Banfić.

Naime, posljednje pitanje glasilo je: ”Otac pjevačice Ivane Banfić, Ivica Banfić – Banfa, bio je pionir hrvatskog rock and rolla, basist u kojem legendarnom bendu? A) Bijele strijele B) Crveni koralji C) Grupa 220 D) Buldožer”.

Pitanje o ocu Ivane Bandić zbunilo Vedrana (FOTO: Nova TV)

Nije znao odgovor

Nakon odustajanja, Vedran je priznao kako bi njegov odgovor bio C – Grupa 220, što bi bio netočan odgovor. Točan odgovor je A – Bijele strijele.

Potjera u kojoj je natjecatelj zgrozio Moranu: ‘Nije mi nimalo žao što ste ispali’


Ivana je karijeru počela sa samo 14 godina
Podsjetimo, Ivana Banfić je jednom prilikom na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je imala samo 15 godina, a na njoj pozira s dvije prijateljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)

 

”Prvi srednje, nas tri frendice, nerazdvojne, mlade i slobodne, čitav svemir je naš, živimo u trenutku, ne znamo niti se to pitamo, što nas sve u životu čeka… Pogodi gdje sam”, napisala je u opisu fotografije.


Komentari