U jeku glasina o prekidu: Hana Rodić otkrila što se dogodilo između nje i Gorana Jureneca

Hana Rodić (Foto: Instagram)

Iako je od njihovog sudjelovanja u prvom hrvatskom ‘Gospodinu savršenom’ prošlo punih šest godina, Hana Rodić i Goran Jurenec i dalje su par koji intrigira domaću javnost.

A prava drama odvila se tijekom jučerašnjeg dana kad su mnogi uočili da je dvojac uklonio sve zajedničke fotografije s Instagrama. Također, prestali su se i pratiti na toj društvenoj mreži, a oboje su imali i poprilično znakovite storyje iz kojih su mnogi zaključili da je došlo do prekida.

No, čini se kako je par ipak i dalje zajedno, a kako nam je Hana pojasnila, došlo je tek do uobičajenih razmirica u vezama koje su brzo riješili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Rodić (@hanii_official)


“Malo smo se provocirali”

“Imali smo malu raspravicu i kako to već bude u vezama, malo smo se porječkali, pobrisali fotke, provocirali na Instagramu, ali sve je u redu. Šest godina smo skupa i nije da bismo samo tako prekinuli i to tu objavili”, rekla nam je Hana nakon što se u medijima pojavila informacija kako su prekinuli.

Inače, dvojac se naknadno oglasio i na Instagramu gdje su također demantirali navode o prekidu.

“Vjerujem da nismo puno drugačiji od ostalih parova, osim što nas prati jako puno ljudi te mediji odmah objave novosti”, napisali su, između ostalog, putem storyja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Rodić (@hanii_official)

Gdje su danas Hana i Goran: Mnogi su im prognozirali prekid, a evo u kakvom su sad odnosu

Grade život u Njemačkoj

Podsjećamo, 27-godišnja influencerica i 44-godišnji model i fitness trener svoju su ljubavnu priču započeli u prvoj sezoni hrvatske inačice ‘Gospodina savršenog’.

Njihovu vezu svojedobno je obilježio i turbulentni prekid o kojem su mediji mjesecima izvještavali, no, dvojac si je u konačnici odlučio dati drugu šansu.

Posljednjih nekoliko godina Hana i Goran žive u Berlinu gdje su, po svemu sudeći, okrenuli novu stranicu te se posvetili poslu i zajedničkom životu.


Komentari