U dom Gorana Ivaniševića od jutra pristižu čestitke: Obitelj ima razloga za slavlje

Goran i Nives Ivanišević (Foto: Sasa Buric / CROPIX)

U dom našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića od jutra pristižu čestitke. Naime, umirovljeni hrvatski tenisač danas slavi svoj 53. rođendan.

Rođeni Splićanin u svojoj bogatoj teniskoj karijeri ostvario je mnogobrojne uspjehe, a oni najznačajniji zasigurno su činjenica da je svojedobno bio drugi igrač svijeta osvojivši 22 turnira te Grand Slam i Davis Cup.

Međutim, vrhunac Goranove karijere, trenutak koji i dan danas pamte brojni Hrvati i Hrvatice, bilo je osvajanje Wimbledona 2001. godine. No, jedan detalj javnosti je do nedavno bio nepoznat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)


“Nikad to neću zaboraviti”

Naime, kao jedan od autora u knjizi “Dražen, košarkaški Mozart”, Goran je, između ostalog, naveo i kako mu je Dražen Petrović u mnogočemu bio uzor, a upravo uz njega ga veže anegdota s Wimbledona.

“Bio je super dečko, vedar, uvijek za zafrkanciju, iznimno normalan, kao da nije bio zvijezda. Zanimljivo je pričao i sve bi okretao na šalu, na gluposti. Dražen ima posebno mjesto i u mojoj teniskoj karijeri. Inače vjerujem u neke znakove i čuda.

Ovo se dogodilo uoči mog pobjedničkog Wimbledona. Nikad to neću zaboraviti. Tri dana prije Wimbledona otac mi je donio jedan košarkaški časopis, a unutra Draženov poster. Ne mogu objasniti zašto, ali znao sam da je to neka poruka, da je to neki znak”, naveo je Ivanišević.

Goran i Nives Ivanišević podijelili sretne vijesti: Čestitke pristižu sa svih strana

Bio je uz njega

“Stavio sam taj poster na zid i gledao ga svaki dan. Imao sam stalni osjećaj da me Dražen gleda i da me je odlučio voditi do toga da osvojim taj Wimbledon.

Moja slika nakon što sam osvojio Wimbledon u Draženovu dresu obišla je cijeli svijet, a obukao sam je zato što sam želio svijetu na takav način poručiti da je Dražen bio uz mene i da mu želim zahvaliti što me na svoj način vodio do osvajanja Wimbledona”, emotivno je zaključio tenisač.


Komentari