Trudnoću skrivali od javnosti, a sinu dali biblijsko ime: Evo kako se zove Livaković junior

Dominik Livaković i supruga Helena početko siječnja su postali roditelji (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Domaći nogometni reprezentativac, 29-godišnji Dominik Livaković i supruga Helena, 6. siječnja ove godine postali su roditelji dječaka. Helena je mališana na svijet donijela u Petrovoj bolnici, a cijelu trudnoću držali su u tajnosti, daleko od očiju javnosti.

Vijest da su postali roditelji tek su kratko potvrdili fotografijom na kojoj se može vidjeti ručica bebe, a sad je poznato i kako se mališan zove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

Ime biblijskog značenja

Naime, kako doznaje Story, Dominik i Helena sina su nazvali Joakim. Ime je to koje ima biblijsko značenje, a prvi put se pojavljuje u Starom zavjeta. Joakim, ili Joachim na hebrejskom, znači ‘Jahve (Bog) je pripremio’ ili ‘Jahve (Bog) će uspostaviti’. U Bibliji je Joakim, otac Djevice Marije i djed Isusa Krista.


Dominik i Helena Livaković postali su roditelji: Sve su skrivali do posljednjeg trena

Podsjećamo, Helena i Dominik upoznali su se 2017. godine, a vjenčali su se na ljeto pretprošle godine u njegovom rodnom Zadru.

‘Nije bila ljubav na prvi pogled’

‘Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled.

Dominik i Helena Livaković (Foto: Instagram)

Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja’, ispričala je svojedobno Helena u jednom od intervjua.

 


Komentari