Trudna Izabel Kovačić otkrila lijepe vijesti: ‘Izuzetno smo uzbuđeni’

Izabel Kovačić (Foto: Instagram)

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativac Matea Kovačića, prije nekoliko dana iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama otkrivši kako je već u poodmaklom stadiju trudnoće.

Poduzetnica i osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA s pratiteljima je podijelila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu njezin već poprilično istaknut trudnički trbuh, a obožavatelji domaćeg para isti su ubrzo zasuli brojnim čestitkama i lijepim željama povodom širenja obitelji.

No, kad je riječ o iznenađenjima, 31-godišnjakinja tu nije stala. Tako je sad pokazala kako, unatoč trudnoći, i dalje vrijedno radi pa je predstavila Chic de Lin, najnoviju lanenu capsule kolekciju IZAKOVA brenda.

Izabel je predstavila novu kolekciju (Foto: Press)

“Izuzetno smo uzbuđeni”

Riječ je o kolekciji koju karakteriziraju bezvremenska elegancija i prirodni materijali, a ista je pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

Kolekcija uključuje laneni prsluk i lanenu suknju koji su dostupni u dvije boje, Mocha Dream i Ivory Breeze. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost.

“Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima”, započela je ponosno Izabel.


Izabel Kovačić otkrila kako se osjeća u trudnoći: ‘To svaka žena cijeni’

Posebna kolekcija

“Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara.

Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća”, zaključila je 31-godišnjakinja.

Podsjećamo, osim bebe koja će uskoro doći na svijet, a čiji spol i dalje skrivaju od javnosti, Izabel i Mateo Kovačić imaju i sina Ivana koji je rođen u listopadu 2020. godine.


Komentari