Tony Cetinski progovorio o poznatom pjevaču koji je nestao sa scene: ‘Dosta zeznut karakter’

Marko Kutlić i Toni Cetinski (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

U prošli petak Tony Cetinski održao je nezaboravan koncert za pamćenje u prepunoj Areni Zagreb.

Sa 18 tisuća ljudi u publici, glazbenik koji iza sebe ima brojne hitove, proslavio je i svoj 55. rođendan, a na pozornici su mu se pridružili i kolege glazbenici koji su uveličali rasprodani koncert.

Međutim, najveće iznenađenje večeri zasigurno je bio trenutak kad se Tonyju pridružio mladi pjevač Marko Kutlić koji je zaintrigirao javnost svojim iznenadnim povlačenjem sa scene.

Koncert Tonija Cetinskog u zagrebačkoj Areni (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

“Nije bilo lako”

Naime, Marko već mjesecima izbiva s naše scene, a nedavno je viđen kako svira na ulicama Trsta pod umjetničkim imenom Marco Dolore. O njegovom gostovanju u zagrebačkoj Areni za InMagazin je progovorio i sam domaćin.

“Nije bilo lako, ali je rekao – Toni, samo zato što si to ti. Nije da se hvalim, ali nije bilo lako zato što je dosta zeznut karakter i on je stvarno odlučio neke stvari napraviti, on se sad sutra vraća tamo gdje je stao”, pojasnio je Tony.

Inače, o Kutlićevoj odluci da siguran život u Zagrebu zamijeni pomalo nestabilnom svakodnevicom uličnog svirača u Italiji, nedavno je govorio i njegov kolega i prijatelj, pjevač Matija Cvek.


Spektakl u prepunoj Areni Zagreb, Cetinski održao koncert života: ‘Najbolji rođendanski poklon’

“Potpuno je lud i hrabar”

Naime, Cvek je za InMagazin, između ostalog, komentirao i Markovu odluku da se povuče iz domaćih medija te se upusti u nesvakidašnju avanturu za koju, bez obzira na to što mislili o istoj, treba imati hrabrosti.

“Ide, koliko ja znam, od grada do grada i putuje. Napravio je jednu ludu i hrabru stvar. Vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio.

Moram priznati, ja njega jako volim i on je potpuno lud i potpuno hrabar i to je, mislim, jedna dobitna kombinacija”, rekao je Matija Cvek.


Komentari