TONY CETINSKI PODIJELIO FOTOGRAFIJU IZ VEGASA: ‘Sretna ti osma godišnjica braka ljubavi’

Facebook/Tony Cetinski

Hrvatski glazbenik, 52-godišnji Tony Cetinski otkrio je na društvenim mrežama kako je izgledalo njegovo vjenčanje u Las Vegasu te čestitao osmu godišnjicu braka 37-godišnjoj supruzi Dubravki.

Naime, prije sedam godina su se vjenčali u Las Vegasu pa zatim napravili svadbu u Vinkovcima s obitelji te svadbu u Plaza baru u Zagrebu.

”Ovdje smo da bismo voljeli. Ništa drugo nije tako važno. Za neke ljude savršen brak je mit, bajka, legenda, priča ili lažna nada. No za mene je to stvarnost koja postoji između nas dvoje. Sretna ti 8. godišnjica braka ljubavi moja”, napisao je pjevač na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️???????? (@tonicetinski)


Podsjetimo, za svečanost u crkvi u rujnu 2021. godine odabrali su Istru, točnije Opatiju, a Cetinski je tada napisao emotivnu objavu na dan vjenčanja.

“Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju”.


Komentari