Tony Cetinski pao na pozornici u Beogradu: Jedva se ustao, morali su ga pridržavati

Tony Cetinski. Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Tony Cetinski nastupao je u jednom klubu u Beogradu te je zabrinuo okupljene fanove nakon što je pao na na pozornici.

Incident se dogodio dok je pjevao pjesmu Neka te odvede, a njegove kolege odmah su mu priskočile u pomoć. Nakon što je Cetinski uspješno ponovno stao na noge, nastavio je pjevati s publikom kao da se ništa nije dogodilo.

Snimku Tonyjeva pada možete pogledati OVDJE.

Tony Cetinski (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX)

Pjevač se time pridružio nesretnom nizu nedavnih padova poznatih estradnjaka. Podsjetimo, Alka Vuica pala je na Megadance PartyjuTereza Kesovija na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni Studio, a još uvijek se bruji o Severininom padu prošle godine.

Otkazali mu nastup u Sarajevu

Podsjetimo, nakon što su se u javnosti pojavile glasine da Tony Cetinski zbog bijesa dijela javnosti ipak neće pjevati na obilježavanju 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, o svemu se oglasio i sam pjevač.

“Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem s otkazivanjem koncerta no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide”, napisao je Tony Cetinski na društvenim mrežama te najavio veliki koncert u Areni Zagreb.


Tonyju Cetinskom napravili nešto što još nije doživio u cijeloj karijeri: ‘Samo je važno dal’ si čovjek ili nisi’

“Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. svibnja 2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav”, dodao je pjevač.

“Tako da, eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima’, napisao je, a objavu zaključio stihom: ‘Nije važno gdje se moliš, po kojoj svetoj knjizi, samo je važno dal’ si čovjek ili nisi!”, poručio je.


Komentari