Tonči Huljić iznenadio šalom na račun Hane i Graše: ‘Gdje je, da nije išla roditi’

Petar Grašo i Tonči Huljić (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Tonči Huljić zajedno s kćeri Hanom Huljić Grašo i najbližim suradnicima u nedjelju navečer održao je nevjerojatan glazbeno-scenski spektakl. Naime, radi se o ‘Pop Misi Mediteranu’, kapitalnom djelu koja je održano na ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću.

Nadalje, izvedba je zamišljena kao formacija orkestra, zbora, benda te tri solista – Hane Huljić Grašo, Lorene Bućan i Karla Vudrića. Tonči Huljić za Lorenu i Karla sinoć je imao samo riječi hvale, dok se na račun svoje kćeri odlučio malo našaliti.

“Moju kćerku znate iz žute štampe”, rekao je Huljić tijekom predstavljanja solista. Također, u jednom se dijelu koncerta okrenuo oko sebe i komentirao: “A gdje je Hana? Da nije išla roditi”, izjavio je Huljić i tako nasmijao cijelu publiku.

Tonči Huljić sa svojim bendom Madre Badessa (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Prekid suradnje

Podsjetimo, Tončija je na povratku iz Zaprešića dočekala neugodna situacija. Naime, naglo je morao prekinuti suradnju s trenutno najtraženijim izvođačem u Hrvatskoj, Baby Lasagnom, objavio je to Tonči na društvenim mrežama.

Naime, Huljić je s Madre Badessom i Baby Lasagnom trebao nastupiti nadolazeći vikend, na Melodijama Jadrana. “Zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme ‘Aj pitaj’ na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom.

Tako su odlučili da hitno vani idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme”, objavio je Tonči na svom Facebooku.


Ništa od suradnje Baby Lasagne i Tončija Huljića: Skladatelj otkrio razloge ovakve nagle odluke


Komentari