Tomčićka pobjegla s pozornice Supertalenta: ‘Ovu Martinu treba izbaciti’

Martina Tomčić je pobjegla s pozornice (Foto: Supertalent screenshot)

Počela je 11. sezona Supertalenta, a 2. audicijska emisija donijela je brojna iznenađenja. Ova emisija uvijek je bila prilično hrabra po tome kakve nastupe dopuštaju na pozornici, no mnoge je svejedno iznenadilo što se u emisiji pojavila grupa stripera.

Tako je nakon mađioničara, akrobatkinje, break-dancera, svirača na slamci i pjevačice glasa poput slavuja, pred žirijem i publikom nastupila grupa stripera. Štoviše, Martina i Maja bile su pozvane na pozornicu, gdje su sjele na stolce, kako bi bile u središtu akcije.

Grupa Forbidden Nights (eng. zabranjene noći) dolazi iz Velike Britanije. Članovi grupe dolaze s raznolikim životnim iskustvima. Jedan je radio kao učitelj stranih jezika, drugi je bio odgajatelj u vrtiću, dok je treći započeo kao zabavljač za djecu, a sada, kako se sam šali, zabavlja majke.

Član grupe Forbidden Nights (Foto: YouTube screenshot)

Ove pločice bi mi dobro došle u kupaonici

Na pozornici je na početku bio samo jedan od isklesanih mladića koji je pjevao polaganu pjesmu, a nakon njega pridružili su mu se i ostali. “Neće se valjda skinuti“, komentirala je Martina, a onda se dogodilo upravo to.

Martina, koja je poznata po tome da nije otvorenog uma poput drugih članova žirija, doslovno je utekla s pozornice, no Maja se pokazala puno hrabrijom te je ostala na stolcu do samog kraja nastupa, dok su mladići plesali oko nje, trgajući košulje sa sebe.

Mišljenja su bila podvojena i na društvenim mrežama. “Ima li netko broj od ove ekipe? Uskoro slavim 50 g. Molim da se ne smijete”, “Majine ekspresije su meni SVE”, “Odlični..kad je repriza, Boga mi puno vruće bilo”, “Hahaha ,Maji pala sjekira u med”, “Ove pločice bi mi dobro došle u kupaonici. Super su dečki”, mnoge gledateljice su bile oduševljene točkom.


Gledatelji se pobunili već u drugoj epizodi Supertalenta: ‘To onda nema smisla’

‘Nije baš primjereno’

S druge strane bilo je i onih koji smatraju da točka nije bila primjerena za televiziju, pogotovo za vrijeme emitiranja.

“Meni je ovaj nastup bez veze i nije za tu emisiju i za talent, to je za striptiz bar, a ne za tu emisiju, uopće nisu zanimljivi bili”, “Ovo je za striptiz-barove ne za na televiziju”, “Nije baš primjereno”, komentirali su neki konzervativniji gledatelji.

Neki su pak komentirali potez Martine Tomčić. Nekoliko gledatelja je napisalo da je njena reakcija bila pretjerana, a neke je i naživcirala. “Martina se pomokrila”, “Ovu Martinu treba izbaciti”, bili su neki od komentara.

 


Komentari