Tko je tajanstveni otac djeteta Sonje Kovač: Do svojih milijuna je došao na neobičan način

Sonja Kovač i Goran Mandić zaručili su se prošle godine na Maldivima (Foto: Instagram)

Jedna od naših najpoznatijih influencerica, 39-godišnja Sonja Kovač danas je u emotivnoj objavi otkrila kako će postati mama. Snimku na kojoj radi test na trudnoću podijelila je putem Instagrama, a dirljivi trenutak u kojemu saznaje da je trudna rasplakao je mnoge.

‘Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme’, napisala je uz video, a pratitelji su je ubrzo zasuli čestitkama i lijepim željama. A s viješću o trudnoći, mnoge je zaintrigirao i Sonjin dugogodišnji partner Goran Mandić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Naime, osim što se zna da ju je prošle godine zaprosio na Maldivima, nakon deset godina veze, isti je poprilično tajanstven pa javnost o njemu i ne zna mnogo. No, ljubiteljima pokera, ime Gorana Mandića itekako je poznato.


Sonja Kovač i zaručnik Goran Mandić postati će roditelji (Foto: Instagram)

Najuspješniji hrvatski igrač pokera

Riječ je o najuspješnijem hrvatskom igraču pokera. Po je tako, prema podacima na stranici cardplayer, Goran do sada u karijeri na turnirima osvojio više od dva milijuna dolara, a najviše je zaradio ove godine na turniru u Barceloni, kada je na Texas Holdemu osvojio 452 tisuće dolara.

Sonja Kovač emotivnim videom otkrila da je trudna pa rasplakala mnoge: ‘Božji blagoslov’

Inače, Sonja je dečka dugo skrivala od javnosti, a onda je na društvenim mrežama počela objavljivati zajedničke fotografije s putovanja. Prije dvije godine mu je u emotivnoj objavi čestitala rođendan.

‘Sretan rođendan muškarcu koji učini da moj tlak raste. Imaš mene, tako da ne znam što bi drugo mogao poželjeti! Volim te uvijek’, poručila je tada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)


Komentari