Tko je supruga Duška Ćurlića: Nikad se ne pojavljuje u javnosti, a na jednu stvar je odmah pala

Duško Ćurlić (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Jedno od prepoznatljivih lica s HRT-a zasigurno je i 56-godišnji Duško Ćurlić. Gledatelji su voditelja kroz godine imali priliku gledati u raznim zabavnim formatima Hrvatske radiotelevizije, a iako je pred kamerama gotovo svakodnevno, svoj privatni život istovremeno drži daleko od istih.

Tako je manje poznato da već 35 godina ljubi samozatajnu suprugu Adelu s kojom je dobio i dvije kćeri, Elu i Karlu.

Adela, za razliku od Duška, nije ljubitelj kamera, ali prije nekoliko godina je dala intervju u kojem je otkrila kako su se ona i Duško upoznali te čime ju je voditelj osvojio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dusko Curla Curlic (@dus.curla)


“Čitao mi je i recitirao poeziju”

“Upoznali smo se na velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji. Kad je nazvao jednu od njih i raspitao se o meni, čuo je da studiram i plešem i odmah rekao: ‘Eto, i ja isto plešem’, jer oni su u ZKM-u pohađali tečajeve plesa i mačevanja.

U tom momentu on je već triput pao na Akademiji, radio je na Radiju 101, studirao je politologiju… Kad je napokon nazvao i mene, odmah sam ‘pala’ na njegov predivan glas.

Kasnije mi je čitao i recitirao poeziju, a danas mi je jako lijepo kad djeci čita priče za laku noć. Mislim si: ‘Blago vama, cure, tata vam ima super glas’”, ispričala je Adela 2009. godine za Jutarnji list.

Duško Ćurlić poslao znakovitu poruku Baby Lasagni: ‘Namjerno ništa ne pišem’

 

Ne pojavljuje se u javnosti

Inače, Adala je u mladosti bila strastvena plesačica, ali kako je pojasnila, u jednom trenutku je presudio Filozofski fakultet nakon čega je završila na katedri bibliotekarstva.

Iako za sebe kaže da nije javna osoba te kamere vješto izbjegava, Adela je svojedobno ipak ‘uhvaćena’ sa suprugom kad su prisustvovali vjenčanju poznatog glumačkog para, Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića.


Komentari