Tko je samozatajni suprug Doris Pinčić: Stariji je od nje 13 godina, a evo kako su se upoznali

Doris Pinčić i Davor Guborović (Foto: Ranko Šuvar, Sandro Puncet/CROPIX)

Gledatelji HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ odnedavno ponovno imaju priliku na malim ekranima gledati i Doris Pinčić Guberović. Voditeljica se sredinom prošlog mjeseca vratila s porodiljnog dopusta nakon što je osam mjeseci izbivala zbog najljepšeg mogućeg razloga – rođenja trećeg djeteta.

Naime, Doris je početkom rujna prošle godine na svijet donijela djevojčicu Divnu koju je dobila sa suprugom Davorom Guberovićem, a iako je već godinama jedno od omiljenih televizijskih lica, u posljednje vrijeme svoj privatni život nastoji zadržati što dalje od javnosti pa tek rijetkim objavama na Instagramu daje uvid u isti.

A ništa manje tajanstven nije ni njezin 13 godina stariji suprug kojemu je ovo, baš kao i Doris, drugi brak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)


“Naše uspomene ostaju zauvijek”

Dvojac je sudbonosno ‘da’ izrekao u studenom 2022. godine, a intimno slavlje održano je u krugu najužih članova obitelji i prijatelja. Otkako se saznalo za njihovu vezu, Doris i poduzetnik se nisu previše eksponirali u javnosti, međutim, poznato je kako ih je spojila ljubav prema planinarenju.

Tako je Guberović svojedobno na svom blogu pisao o njihovoj desetodnevnoj avanturi penjanja na Kilimandžaro.

“Sretni smo, Afrika ostaje iza nas, simptomi visinske bolesti se povlače, ali naše uspomene na ovu prekrasnu ekspediciju ostaju zauvijek”, napisao je tada 48-godišnjak koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

DETALJI INTIMNE CEREMONIJE: Doris Pinčić i Davor vjenčali su se u Zagrebu, uz njih su bile samo najvažnije osobe

Druga sreća

Kad je u javnost dospjela informacija da ljubi Daruvarčanina, Doris je kratko za medije poručila kako svog partnera ne želi izlagati svjetlima reflektora, a tek u rijetkim objavama na Instagramu dala je uvid u njihovu vezu.

U jednoj je tako fotografiji otkrila i kako je Davor na nju prenio ljubav prema motorima.

Inače, Guberović se 2020. godine rastao od prve supruge s kojom je dobio dva sina, a zanimljivo, iste je godine i Doris potvrdila kraj ljubavi s glazbenikom Borisom Rogoznicom. Dvojac se razveo nakon sedam godina braka u kojem su dobili sina Donata i kćer Gitu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)


Komentari