Tko je samozatajna supruga poznatog HRT-ova voditelja: Nikad se nisu vjenčali, priznao i zašto

Ognjen Golubić jedan od je od voditelja emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' (Foto: Facebook)

Iako je već godinama zaštitno lice HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, voditelj Ognjen Golubić rijetko priča o privatnom životu pa javnost o istom i ne zna mnogo.

Tako je mnogima promaknula činjenica kako je 50-godišnjak već više od četvrt stoljeća u sretnoj vezi sa suprugom Bojanom s kojom se zapravo nikad nije vjenčao.

Naime, dvojac je prošle godine proslavio 25 zajedničkih godina, a tom je prilikom voditelj u rijetkoj objavi na Instagramu pokazao suprugu kojoj je posvetio emotivnu objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ognjen Golubić (@ognjen.golubic)


“Putovanje koje traje”

“Dugačko zajedničko putovanje započelo je na današnji dan 1998. godine. U četvrt stoljeća prešli smo stotine tisuće kilometara, realizirali lijepe poslovne karijere, odgajamo pametnog malog čovjeka, sazreli kao ljudi.

Putovanje koje traje uz još bezbroj neispričanih priča i izazova”, napisao je tad voditelj uz fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa suprugom s kojom ima 17-godišnju kćer Dugu.

Iako su zajedno preko 25 godina, Ognjen i Bojana nikad nisu stali pred oltar, a voditelj ‘Dobro jutro, Hrvatska’ jednom je prilikom objasnio i zašto su se odlučili na taj korak.

ROMANTIČNO DOPISIVANJE POZNATOG VODITELJA: Sa suprugom izmijenio nježne riječi, pratitelji su oduševljeni

“Preziremo društvene norme”

“Vrlo brzo sam shvatio da je drugačija, žena s inicijativom, a dva tjedna poslije već smo bili za­­­jedno. Zbog društvenih normi koje preziremo nikada se nismo vjenčali.

Tko zna, možda još čeka da je zaprosim, no s obzirom na to da je ona “alfa” u našoj vezi, možda zapravo ja čekam njenu prosidbu”, ispričao je Golubić svojedobno za Gloriju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ognjen Golubić (@ognjen.golubic)


Komentari