Tko je nova navodna cura Mate Rimca: Ovog ljeta otvorila je tvrtku

Mate Rimac, Valentina Blažeković (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nakon što je u javnost procurila informacija da naš poznati poduzetnik i inovator, 36-godišnji Mate Rimac, nakon razvoda od Katarine Lovrić ponovno ljubi, mnogi su se zapitali tko je nova odabranica njegova srca.

Kako se šuška, riječ je o 29-godišnjoj poduzetnici Valentini Blažeković, s kojom je Rimac navodno proveo vikend, a u dvorištu njene kuće susjedi su zapazili Rimčevu personaliziranu Nevera s tablicama Magla-1.

Valentina Blažeković studirala je na privatnom fakultetu u Zagrebu nakon čega se zaposlila u odnosima s javnošću. Također, ovog ljeta otvorila je tvrtku za “savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem”.

Valentina navode o tome da sada ljubi Rimca nije htjela komentirati te je zaključala sve fotografije na društvenim mrežama, od kojih je na nekima pozirala u njegovom društvu.

Valentina Blažeković (Foto: Facebook)

U braku bili tri godine

Podsjećamo, vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić stigla je u lipnju ove godine, a mnogi su tada ostali u šoku s obzirom na to da je par zajedno bio još iz srednje škole, a u braku su bili tek nepune tri godine.

I premda Rimac, kao ni bivša mu supruga, ni tada nije želio komentirati svoj privatni život, u javnost su dospjele informacije kako je do razvoda došlo zbog različitih pogleda na život.


“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”, kazao je tada izvor blizak paru.

Je li Rimac ovim potezom potvrdio vezu s atraktivnom Valentinom: Jedan detalj ga odaje


Komentari