Tiago se vratio u Brazil pa pokazao roditelje: Zbog njih i dalje vjeruje u pravu ljubav

Tiago (Foto: Instagram)

Jedan od kandidata ovogodišnje sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ bio je i Brazilac Tiago Coutinho Nunes.

Tiago je u showu bio spojen sa Slovenkom Tinom, a njihova veza tijekom trajanja eksperimenta slovila je za jednu od najstabilnijih. Međutim, kao što je javnost imala prilike vidjeti, u samoj završnici par je prekinuo, a ubrzo su krenula i javna prepucavanja putem društvenih mreža.

No, čini se kako je Tiago taj dio života odlučio ostaviti iza sebe te se sada putem Instagrama pohvalio pratiteljima kako se, nakon šest godina provedenih u Hrvatskoj, vratio u rodni Brazil.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tiago Coutinho Nunes (@coutinho.br)


Uživa s najmilijima

Naime, Tiago je u Hrvatsku doselio zbog nogometa, a trenutačno radi u logistici u službi za korisnike u Zagrebu te mu se sviđa život koji je stvorio ovdje.

Međutim, godišnji odmor iskoristio je kako bi posjetio obitelj na drugom kraju svijeta, a s pratiteljima je podijelio fotografije na kojima pozira s roditeljima koji su mu izrazito bitni u životu.

Vesela družina je posjetila Amazonu, odnosno djelić njezine prašume, a Tiago je napisao kako ta šuma znači život.

Filipu prekipjelo pa uzvratio Tamari niskim udarcem: ‘To je jedini način na koji me može skinuti’

“I dalje vjerujem u pravu ljubav”

Inače, nakon prekida s Tinom, Tiago je kazao kako je bio zaslijepljen bračnim životom te da u budućnosti teži imati vezu kakvu imaju njegovi roditelji koji su zajedno već četiri desetljeća.

“Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka – nije najispravnija stvar. Ovo je bila moja najveća greška i, nažalost, imat će posljedice na njezin život i moj također.

Ali živiš i učiš… Barem znam da sam bio iskren i sada moram upamtiti što sam naučio i sačuvati se za buduću ženu. I dalje vjerujem u pravu ljubav kakvu imaju moji roditelji koji su prošli prosinac proslavili 40. godišnjicu braka”, kazao je tada.


Komentari