Tiago nakon optužbi za trojac odlučio živjeti u predbračnoj čistoći: ‘Bio sam zaslijepljen’

Tiago (Foto: RTL)

Tina i Tiago svoj su odnos u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ prekinuli na vrlo buran način.

Ono što se činilo kao idiličan početak ozbiljne veze, preko noći se pretvorilo u pravi fijasko, a gledatelji RTL-ova showa posljednjih dana mogu pratiti pravu sapunicu na relaciji ovog dvojca koji iznosi potpuno različite strane glede priče o prekidu.

Prema onome što su do sad ispričali za medije, razlog prekida bio je famozni trojac, ali dok Tina tvrdi kako je Tiago nju pitao za seks u troje, Brazilac s hrvatskom adresom isto oštro opovrgava tvrdeći kako Slovenka laže i kako je zapravo ona ta koja je prva pokrenula to pitanje.

Tina i Tiago djelovali su kao skladan par (Foto: RTL)

“Ovo je bila moja najveća greška”

I dok gledatelji neodlučno pokušavaju shvatiti tko u ovoj priči govori istinu, a tko laže, Tiago je sad otkrio kako se nakon sudjelovanja u sociološkom eksperimentu odlučio okrenuti vjeri.

“Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka – nije najispravnija stvar”, započeo je Brazilac za RTL.hr.

“Ovo je bila moja najveća greška i, nažalost, imat će posljedice na njezin život i moj također. Ali živiš i učiš… Barem znam da sam bio iskren i sada moram upamtiti što sam naučio i sačuvati se za buduću ženu. I dalje vjerujem u pravu ljubav kakvu imaju moji roditelji koji su prošli prosinac proslavili 40. godišnjicu braka”, zaključio je.


Drama između Tine i Tiaga dobila neočekivan obrat, on iznio detalje: ‘Tina je pitala za trojac’

“Tina želi glumiti žrtvu”

Podsjećamo, priča o trojcu u javnost je dospjela nakon što je Lovre odlučio kako mu je dosta da se od nekih prave gospoda, a njega predstavljaju kao primitivnu seljačinu kratkog fitilja dok ne znaju tko kako govori o ženama kad nema kamera.

“Čuo sam da je čovjek tražio trojac s curom s kojom je kao u ozbiljnoj vezi. Ja jesam malo lud, divlji, blesav…, Ali sam malo previše konzervativan i na te stvari sam alergičan”, izjavio je Lovre nakon čega se oglasio i Tiago poručivši, između ostalog, da Tina samo pokušava glumiti žrtvu.

“Zaista sam iznenađen time da bi netko bio tako nepromišljen da stvori tako tešku laž bez razmišljanja o posljedicama, ali ne sumnjam ni u što drugo što dolazi od nekoga tko želi glumiti žrtvu kada su, u stvarnosti, stvari vrlo različite”, kazao je.


Komentari