Teta joj je najveća zvijezda Hrvatske, a s majkom nije u dobrim odnosima: Pogodite o kome je riječ

Diplomirana ekonomistica ima slavnu tetu koja ju obožava (Foto: Danijel Soldo/CROPIX)

Njezina teta (majčina sestra) je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji te nesumnjivo najveća hrvatska medijska senzacija. Majka joj je novinarka, a nedavno je u javnost dospjelo da nisu u dobrim odnosima.

Ona je pak, diplomirana ekonomistica, a prije dvije godine postala je majka. Njezini profili na društvenim mrežama nisu dostupni javnosti, no zahvaljujući slavnoj teti koja je obožava, tu i tamo doznamo pokoju sitnicu.

Otac joj je riječki nogometni trener, a majka bivša Kraljica svijeta: Znate li tko je ova ljepotica?

Znate li tko je ona?

U pitanju je Mia Popović, nećakinja glazbenice Severine Vučković i kći Severinine sestre Marijane Popović. Mia je posebno vezana za Severinu koja joj je prije 32 godine nadjenula i ime. Često zajedno putuju, a poznata pjevačica na društvenim mrežama često ističe koliko je ponosna na svoju nećakinju.

‘Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi. Kad se rodila, dala sam joj ime. Mia, i ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti onom gore što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rođuš, okrugli trideseti, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka’, napisala je prije nekoliko godina Severina na Instagramu.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Dakako, kao i u svakoj obitelji, ni u ovoj ne cvjetaju uvijek ruže. Ipak, zbog Severinine dugogodišnje popularnosti, za detalje njihovih obiteljskih razmirica nedavno je doznala i šira javnost.

Obiteljske razmirice

U kolovozu 2022. godine splitska je policija, naime, privela Severinu nakon što se sukobila sa sestrom Marijanom, Mijinom majkom. Dogodilo se to u kasnim noćnim satima u stanu njihove majke Ane Vučković koja je kasnije u izjavi za medije zauzela Severininu stranu te dodala da je Marijana namjerno izazvala dramu i ‘bacakala se po zgradi’.

Na sudu su posvađane sestre imale različite priče. Do svađe je navodno došlo jer je Severinina majka na Miju Popović prepisala nekretninu, što je razljutilo Mijinu majku Marijanu.

Mia Popović je 2018. godine progovorila o dugogodišnjoj borbi s bolesti (Foto: Ranko Šuvar/CROPIX)

‘Jedino zbog čega mi je žao je to što se moja majka od 86 godina osramotila pred susjedima. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: ‘Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare’. Nema obitelji koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini srca obitelji, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili’, rekla je Severina nekoliko mjeseci kasnije za srpske medije.

Sud je u lipnju 2023. godine odbacio optužbe protiv Severine, no u medije su isplivale informacije da Mia Popović i njezina majka već godinama nisu u dobrim odnosima te da se Severina duže vrijeme brine za nećakinju. Marijana Popović je u nekoliko navrata u medijima iznijela teške optužbe i uvrede protiv poznate sestre, no odnos s kćeri nije javno komentirala.

Mia i Marijana Popović na Severininoj svadbi u Beogradu 2015. godine (Foto: Danijel Soldo/CROPIX)

Naravno, postojalo je i vrijeme kad su sestre bile u puno boljim odnosima. Marijana i Mia Popović snimljene su, naime, kako u studenome 2015. godine stižu na višednevno svadbeno slavlje Severine i njezina tadašnjeg odabranika Igora Kojića.

Najjača bol koju čovjek može osjetiti

Inače, Mia Popović je u lipnju 2021. godine na svijet donijela dječaka kojeg ima s partnerom Ivanom Lepušićem. Godine 2018. otvoreno je progovorila o dugoj borbi s neuralgijom trigeminusa koja spada među najjače i najneugodnije kronične boli koje čovjek uopće može osjetiti.

Bolove je, opisala je, prvi put osjetila kao osamnaestogodišnjakinja, a nakon višegodišnje mučne borbe, 2017. je podvrgnuta rizotomiji radiofrekventnom strujom koja joj je pomogla u rješavanju nesnosnih bolova.

Brat joj je najpoznatiji hrvatski pjevač, a ona izbjegava medije: Pogodite o kome je riječ


Komentari