Teško razdoblje u životu poznate glumice: ‘Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka. Okončali smo bez gorčine’

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Glumica Tara Thaller rastaje se nakon godinu i pol dana braka. Vijest je potvrdio njezin suprug, glumac i glazbenik Faris Pinjo.

Kaže kako su odluku donijeli zajednički te kako okreću novu stranicu u životu. Mladom paru, prema njegovim riječima, presudila je karijera koju oboje stvaraju, a svi pokušaji koje su uložili, nisu urodili plodom te su se počali udaljavati jedno od drugog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

 “Brak smo okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem”, rekao je Faris za Večernji list.


Poručio je kako u iskrenu ljubav i dalje vjeruje te kako su oboje još dovoljno mladi da stignu pronaći svoju sreću.

‘Čekao me ispred zgrade gdje radim’ Jeziva ispovijest mlade hrvatske pjevačice

Tara je nedavno nastupila u showu “Ples sa zvijezdama”, a mentor joj je bio Mateo Cvenić. Kotirali su vrlo visoko, a iz showa su ispali pred samo polufinale, dok je Faris 2015. sudjelovao u egionalnom talent showu “X Factor Adria”, a mentor mu je bio Tonči Huljić koji ga je svrstao u grupu 9 Control te je s bendom došao do superfinala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Mladi par upoznao se na Akademiji u Sarajevu, a u početku su vezu držali daleko od očiju javnosti, a kasnije su se preselili u Zagreb.


Komentari