TEŠKO JOJ PALO: Nataša Janjić emotivno o rastanku kojeg se boje sve majke: ‘Plakala sam kad sam odlazila’

Foto: Nataša Janjić Instagram

Glumica Nataša Janjić Medančić uživa u majčinstvu. Sa suprugom Nenadom ima dvoje djece: sina Tonija i kćer Kaju. Da djeca brzo rastu, uvjerila se glumica kad je sina prvi put poslala u vrtić.

“Moje najstarije krenulo je u vrtić ovaj tjedan! Ja sam malo plakala u autu kad sam odlazila, a možda i zato jer me nekako bezbrižno pozdravio dok sam ga ostavljala”, podijelila je glumica na svom Instagram profilu.

Sina Tonija dobila je prije dvije godine, a rođendan je proslavio nedavno, 19. veljače. Maleni Toni sada je krenuo u vrtić kako bi se mogao socijalizirati s drugom djecom, ali i kako bi roditelji mogli u miru izvršavati svoje svakodnevne obaveze. Ipak, mami Nataši je odvajanje teško palo.

“I odjednom, otvorilo se konačno neko slobodno vrijeme za mamu, a pogotovo za njegovu mlađu seku koja me čitavo ovo vrijeme strpljivo dijelila s bratom”, napisala je Nataša.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

“I onda, onaj trenutak kad posegneš u džep i pronađeš taj mali fizički dokaz da si mama ma gdje god krenula i da tvoja djeca jednako čuvaju i tebe”, napisala je i objavila fotografiju malog plastičnog autića kojeg je našla u džepu kaputa.

Za glumicu je prošla godina bila prilično turbulentna. Ostala je trudna na samom početku pandemije koronavirusa, a zatim joj je potres uništio stan. Malena Kaja rođena je mjesec dana prije termina, ali se uspješno izborila za život. Glumica je zbog čuvanja trudnoće bila dugo odvojena od obitelji.

“Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu”, ispričala je tada za Story.


Komentari