Teška priča Zrinke iz ‘Superstara’ koja je raspametila žiri: ‘Dugo godina sam tražila dijagnozu’

Zrinka Luketić (Foto: RTL)

U prvoj epizodi RTL-ovog showa ‘Superstar‘ nastupila je fizioterapeutkinja Zrinka Luketić iz Duge Rese. Naime, Zrinka je u showu izvela poznati hit ‘Black Velvet’, a njezin nastup oduševio je žiri i publiku.

Tonči Huljić komentirao je da je Zrinkin vokal jedan od najboljih koje je imao prilike čuti, dok su brojne pohvale pratitelja showa Zrinki stigle i putem društvenih mreža. “Ponavljam kao papiga da je hvala preslaba riječ za sve divne komentare koje jedva stižem pročitati. Najiskrenije nisam očekivala ovoliku pozitivnu reakciju. Cijenim svaki kompliment i osvrt”, poručila je Zrinka.

Također, djevojka je otkrila i da ima veliku podršku obitelji i prijatelja. “Dijele emociju sa mnom. Grije mi srce što prijatelji govore da su ponosni. Posebno su me iznenadili sugrađani koji me bodre preko društvenih mreža, kao i ljudi koji znaju više o nama, o našoj obitelji. Sugrađani razumiju koju vrijednost ovo nosi za mene”, navodi Zrinka.

Zrinka Luketić i Filip Miletić (Foto: RTL)

‘Dugo sam tražila dijagnozu’

Nadalje, Zrinka je odrastala bez oca, a prošla je i kroz operacije i bolesti. “Imala sam nekoliko većih i podosta manjih operacija kralježnice te sam dugo godina tražila dijagnozu za ostale probleme, za koje se kasnije ispostavilo da su nastali zbog endometrioze. Prije četiri godine konačno sam riješile neke probleme nastale uslijed endometrioze, ali i naišla na kvalitetnog trenera uz kojeg su mi smanjene tegobe s kralježnicom. Napokon sam se osjetila zdravom nakon 15 godina.

Glazba se uvijek na neki način vraćala u moj život, na puno načina. Cijelo to vrijeme najveća podrška su mi majka i brat, koji su me pratili i na audiciju. Dodala bih i kolegu pijanista s kojim sviram protekle tri godine. Otvorio mi je vidike i podigao samopouzdanje te je uvijek na raspolaganju kada su u pitanju pomoć i savjeti oko tonaliteta i odabira pjesme”, objasnila je Zrinka.

Osim pjevanju, Zrinka se odlučila posvetiti fizioterapiji i pomoći onima koji imaju problema s kralježnicom, što je i sama iskusila. “S posebnom strašću radim s ljudima koji su trajno ili privremeno onesposobljeni. Mislim da na drugoj razini razumijem ljude koji se susreću sa sličnim stvarima s kojima sam se jako dugo i sama borila”, objašnjava Luketić.


Mnogi su sinoć prepoznali Matiju iz Supertalenta: Poslušajte kako zvuči kao Lepa Brena

Također, Zrinka je istaknula koliko je sretna zbog nastupa. “Ne mogu izdvojiti najdraži komentar jer ih je bilo nekoliko. Polaskana sam Tončijevim komentarom da sam među dva, tri najjača vokala koji su došli pred njih, te da nije očekivao takav vokal, kao da je druga osoba tu. Hvala Tončiju, mislim da nije ni svjestan koliko to meni znači”.

Zaključno, Zrinka je opisala i svoje planove za budućnost. “Voljela bih ozbiljnije nastaviti rad sa svime što sam dosad radila, ali iskušati se i u još drugačijih projekata. Proširiti vidike i vidjeti što će biti najbolje za mene”, objasnila je.


Komentari