Tenisačica Simona Halep udala se za milijardera

Foto: Instagram

Poznata rumunjska tenisačica, 29-godišnja Simona Halep, dugogodišnju vezu okrunila je bračnim zavjetima s 13 godina starijim makedonskim milijarderom Tonijem Iurucom.

Par je sudbonosno “da”, nakon tri godine veze izrekao u njezinom rodnom gradu Konstanti u srijedu, a cijela svadbena ceremonija bila je popraćena uz živu glazbu rumunjskih glazbenih zvijezda Dan Bittemana i Loredana.

Mladenka je na svojem Instagram profilu, podjelila dio atmosfere s raskošnog vjenčanja na kojem je prisustvovala obitelj, prijatelji i bliski suradnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)


Naime, mladenka je svadbenu ceremoniju morala organizirati odmah nakon sudjelovanja u  US Opena, gdje je završila plasmanom u osmini finala. U svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti s pobjedom na Roland Garrosu i Wimbledonu.

Simona je na vjenčanju nosila dvije raskošne vjenčanice koje su joj savršeno pristajale, a cijelo vrijeme nije sakrivala osmijeh s lica, pa su mnogi zaključili da je za to zaslužan upravo njezin životni odabranik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Podsjetimo, njezin 42-godišnji suprug, Toni Iuruc, porijeklom je iz Sjeverne Makedonije, te glasi za jednog od poznatijih makedonskih milijardera u biznis krugovima. Razveo se već dva puta, a brak sa tenisačicom Simonom se može nazvati i “trećom srećom”.


Komentari