Tatjana Jurić otišla iz Zagreba pa poručila: ‘Kad vidim ovo, dođe mi da se nikad više ne vratim’

Tatjana Jurić (Foto: Instagram)

Jedna od mnogima omiljenih domaćih voditeljica, 42-godišnja Tatjana Jurić, ovih dana uživa na zasluženom godišnjem odmoru.

Ova rođena Zagrepčanka uzela je predah od svakodnevnih obaveza te se uputila u Grčku odakle posljednjih dana izvještava pratitelje na Instagramu.

Tako je s obožavateljima podijelila brojne fotografije i snimke iz sunčane Grčke, a otkrila je i kako bi zbog jedne stvari rado ostala ondje za stalno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)


“Dođe mi da se nikad više ne vratim”

“Ako nešto volim, to je turistički bauljat po gradovima za koje ne znam što me čeka iz ugla, a sve lijepo! Koji je dan, ne znam. Koliko je sati, ne znam”, napisala je Tatjana pored selfieja, a potom je podijelila i snimku vreve na ulicama.

Ulični glazbenici koji zabavljaju prolaznike, odlično raspoloženi lokalci koji su i zaplesali na ulici te smijeh i veselje u potpunosti su oduševili radijsku voditeljicu.

“Kad vidim ovo, pa dođe mi da dam otkaz i nikad se više ne vratim”, poručila je, a zatim dodala da je to Grčka i da je moraš voljeti.

Tatjana uživa u Grčkoj (Foto: Instagram)

Tatjana Jurić iskreno o gostima kojih se nikako ne može riješiti: ‘Red se mora znati’

“Ovo mi je dugo bilo na listi želja”

Također, voditeljica je u Grčkoj ostvarila i dugogodišnju želju.

Naime, podijelila je snimku na kojoj se vozi po čuvenom Korintskom kanalu uz koju je kratko dodala: “E, ovo mi je dugo bilo na listi želja – vidjeti uživo”.

Inače, Korintski kanal je kanal u Grčkoj koji spaja Korintski zaljev sa Saronskim zaljevom u Egejskom moru. Prolazi kroz uski Korintski prolaz i razdvaja poluotok Peloponez od ostatka grčkog kopna, čineći ga tako otokom. Kanal je dug 6,3 km, širok 21 metar i građen je u periodu od 1881. do 1893. godine.

Tatjana je u Grčkoj posjetila i Korintski kanal (Foto: Instagram)


Komentari