Tarik raznježio pratitelje objavom posvećenom starijem sinu: ‘Tatin veliki, sad u život odraslih s osmijehom’

Tarik Filipović (Foto: Instagram)

Naš proslavljeni glumac i TV voditelj, 52-godišnji Tarik Filipović, svoju je posljednju objavu na Instagramu posvetio starijem sinu Dini.

Naime, Dino je jučer proslavio svoj 21. rođendan, a ponosni Tarik iskoristio je priliku kako bi s pratiteljima podijelio njihovu zajedničku fotografiju uz koju je objavio dirljivu čestitku.

“Momčino moja, sada si punoljetan u svakom kutku majčice nam Zemlje. Sada u život odraslih s osmijehom. Samo mi budi zdrav i zadovoljan. Kao i voda, svatko nađe svoj put. I zato – furaj mali. Tatin veliki”, napisao je voditelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)


“Kao da sam ga jučer rodila”

Čestitkama se pridružila i ponosna mama Lejla koja također nije skrivala ponos.

“Ovaj mladić je napunio 21 godinu, a meni se čini kao da sam ga jučer rodila. Samo neka si zdrav, sretan i neka te Bog čuva. Sretan rođendan, mamino”, napisala je bivša misica.

Očekivano, obožavatelji para objave su ubrzo zatrpali brojnim čestitkama i lijepim željama povodom Dininog rođendana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

 

Tarik iznenadio priznanjem o svojoj punici: Zbog jedne stvari ga u muškom društvu čudno gledaju

Posebna ljubav od prvog dana

Inače, Lejla je Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem. No, kako je nedavno otkrila u podcastu ‘Mame kod Lane’, kad je upoznala Tarika, glumac je njezinog sina od prvog dana prihvatio kao svoje biološko dijete.

“Lijepo je to išlo, ali je trebalo vremena da se njih dvojica nauče jedan na drugoga, što je normalno. I onda kad je došao Arman, kad je počeo pričati i zvati Tarika ‘tata’, onda je krenuo i Dino. Nekako mu je to bilo prirodno i tako je krenula ta njihova ljubav koja traje i danas”, pojasnila je nedavno Lejla.

Podsjećamo, Tarik i Lejla vjenčali su se na Staru godinu 2007., a dva mjeseca kasnije dobili su sina Armana.


Komentari