Tarik otkrio što je poklonio Lejli za rođendan, pratitelji jednoglasni: ‘Nema dalje’

Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram)

U domu Tarika i Lejle Filipović danas je posebno veselo. Naime, nekadašnja misica, a danas uspješna poduzetnica slavi svoj 48. rođendan, a tim povodom, suprug joj je priredio posebno iznenađenje.

Naime, 52-godišnji voditelj je supruzi rođendan čestitao javno, putem Instagrama, a umjesto uobičajene čestitke, ovaj joj je put priredio pravo iznenađenje u vidu pjesme koju je napisao samo za nju.

“Davno sam joj obećao pjesmu, Al’ kao kap kad nestane, I kroz slap nastavi da bude, Tako jedan dodir njen iskru pjesnika u meni zgasne, I zaboravu pjesmu preda”, započeo je Tarik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)


“Zauvijek moja”

“Davno sam joj obećao stih, Al’ pogled mili od jezera ljepši svih ko vir zavrti poetu u meni, I muze u tren zgasnu… Davno sam joj obećao rime, Al’ svaki put kad s usana sklizne njeno ime, Ko najljepše pjesme u kamen da se klešu, I rime ostanu rasute u meni…

Davno sam joj obećao srok, A ljubav vrela kroz vene mijenja tok, Al’ nađe uvijek do srca put, I natrag… U uvijek… i zauvijek… Zauvijek moja… Lejla”, dirljive su riječi koje je Tarik posvetio voljenoj supruzi.

Očekivano, njegova objava izazvala je lavinu pozitivnih reakcija kod obožavatelja para koji nisu skrivali svoje oduševljenje ovom romantičnom gestom.

Tarik i Lejla imaju razloga za veselje: Čestitke im stižu sa svih strana

“Nema dalje”

“Predivno dragi Tarik! Sretan rođendan princezi Lejli. Volim vas i grlim planetarno”, “Sretan rođendan pjesnikovoj Lejli”, “Dragi Tarik, nema dalje! Sretno našoj ljepotici”, “Predivni stihovi”, “Koliko se vas dvoje volite, mislim da svatko sanja o ovakvoj ljubavi”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave.

Na romantične stihove imuna nije ostala ni sama slavljenica koja je pjesmu podijelila na svom Instagram profilu uz riječi: “Najljepša pjesma ikad”.


Komentari