Tarik iznenadio priznanjem o svojoj punici: Zbog jedne stvari ga u muškom društvu čudno gledaju

Tarik i Lejla Filipović (Foto: Tonči Plazibat / CROPIX)

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj showbiz sceni, kako im nerijetko tepaju, zasigurno su glumac i voditelj Tarik Filipović i bivša misica Lejla Filipović.

Supružnici su u sretnom braku već 17 godina, a da se vole jednako kao i prvog dana vidljivo je i iz njihovih zajedničkih javnih pojavljivanja. Jedno tako bilo je i prije koji dan kad su se modno usklađeni prošetali najglamuroznijim crvenih tepihom u Hrvata.

Dobro raspoloženi Lejla i Tarik spremno su pozirali okupljenim fotografima, a 52-godišnji glumac ujedno je otkrio i kako se slaže sa svojom punicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)


“Naslušao sam se svega”

Naime, kako su ispričali za InMagazin, planovi za nadolazeće ljeto već su detaljno razrađeni, a dio godišnjeg odmora provesti će i s Lejlinom majkom Fehmom.

“Ja sam se naslušao prije braka i viceva s punicama i priča o punicama, ali moja punica mi je kao druga mama. Baš se stvarno jako volimo! Ja kad to kažem u muškom društvu, pogledaju me i pitaju ‘Zar stvarno? Ma dobro, dobro…'”, ispričao je Tarik.

Inače, Lejla nikad nije skrivala koliko je bliska s mamom i dvjema sestrama koje je dodatno zbližila obiteljska tragedija kad im je u ranom djetinjstvu iznenada preminuo otac, a svu brigu o trima kćerima na sebe je tad preuzela upravo mama Fehma.

Pljušte reakcije na izjavu Lejle Filipović: Javljaju se majke iz cijele Hrvatske

Ljubav je na prvom mjestu

Podsjećamo, Tarik i Lejla u braku su od 2007. godine te zajedno odgajaju dvojicu sinova – 20-godišnjeg Dinu i 16-godišnjeg Armana.

Bivša misica nedavno je gostovala u podcastu ‘Mame kod Lane’ gdje je, između ostalog, otkrila i njihovu tajnu uspješnog braka.

“Ljubav je uvijek na prvom mjestu, ali poštovanje i kompromis su ključni, uz razumijevanje”, poručila je tad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)


Komentari