Tarik Filipović objavio emotivnu fotografiju: ‘Obećao si stotku, a uvijek si bio od riječi’

Tarik Filipović (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Omiljeni glumac i voditelj Tarik Filipović rijetko objavljuje fotografije s roditeljima, no ovaj put imao je doista lijep povod za to.

Filipović je objavio fotografiju s proslave očevog rođendana. “Dragi tata. Evo nas na 86. Obećao si stotku, a uvijek si bio od riječi. Sretan rođendan, volim te”, napisao je uz fotografiju s ocem Omerom.

Filipovićevi otac Omer i majka Seka ne pojavljuju se često u javnosti, a ovo je njihova doista rijetka fotografija. Prošle godine bili su na premijeri filma” 42 sekunde”, u kojem Filipović ima jednu od glavnih uloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)


Filipović se sa suprugom Lejlom i sinom Dinom jučer prošetao crvenim tepihom Sarajevo film festival. Filipović je u travnju najavio novi televizijski kviz, koji je zamislio kao veliku regionalno natjecanje, a usporedio ga je s Ligom prvaka. Istaknuo je da bi taj kviz vodila dva voditelja i to on i Joško Lokas.

Tarik otvorio srce u objavi punoj emocija, sjetio se i Olivera: ‘Sve će jednom biti jučer’

Za Tarikovu i Lejlinu romansu javnost je doznala 2007. godine na dodjeli Večernjakovog ekrana kad je ona za njega preuzela nagradu. Rekli su sudbonosno “da” na Silvestrovo 2008. godine.


Komentari