Tamari i Filipu je ovo narušilo odnos: Otkrila je detalje događaja koji nije zabilježen na kamerama

Filip i Tamara (Foto: RTL)

Ovogodišnju sezonu sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’, između ostalih, obilježili su i Tamara i Filip.

Samoborka i taksist iz Zagreba ubrzo po dolasku u show razvili su pravi prijateljski odnos, a brojni su se gledatelji do posljednjeg trenutka nadali kako će se između dvojac dogoditi i ljubav.

No, Tamara i Filip nakon showa ipak su ostali samo dobri prijatelji, a sad su otkrili i neke nepoznate detalje o svom odnosu koji su nastavili graditi i nakon što su se kamere ugasile.

Tamara i Filip (Foto: RTL)

“Imao sam osjećaj kao da me se tjera na nešto”

“Na kraju eksperimenta sam priznala kako mi se Filip sviđa, a on mi je rekao kako će mi na to odgovoriti poslije, kada se ugase kamere… Pa je jadan ponovno demenciju dobio i tako”, osvrnula se Tamara na situaciju s Filipom koja se zbila u posljednjoj epizodi showa, a on je sada konačno dao svoj komentar na navedeno.

“Imao sam osjećaj kao da me se tjera na nešto, a ja sam prema njoj stvorio prijateljske osjećaje, kao da sam sa sestrom. Zavolio sam je i draga mi je te sam joj rekao da, ako nešto zatreba u životu, može me uvijek nazvati”, pojasnio je za RTL.hr.

“To sam ti rekao sto puta…ako imaš neki problem – uvijek sam tu”, dodao je Zagrepčanin. No, čini se kako je jedna situacija ipak narušila njihov odnos.


Alen iz Braka na prvu viđen kako se zabavlja s kolegicom iz showa: ‘Odgovaraju nam takve večeri’

“To je bio problem”

Naime, Tamara je pojasnila kako je u jednom trenutku trebala Filipovu pomoć, ali je ipak nije dobila.

“Jesam li te zvala kada sam se vraćala s Malte, nisam te mogla dobiti”, rekla je, a Filip je navedeno ignorirao naglasivši da ga zove samo ako se radi o privatnom problemu.

“Pa to je bio problem, nisam imala kako doći od aerodroma do doma”, objašnjavala mu je Tamara.

Filip i Tamara (Foto: Instagram)

Krivo ga je shvatila

Međutim, Filip se nastavio izvlačiti pojašnjavajući kako tada nije mogao doći po nju.

“Nemoj me zvati ako ti treba složiti ormar, zovi me ako trebaš emotivnu podršku, prijateljski savjet – to sam mislio, a ne da ti farbam zidove doma”, poručio je taksist na što je Tamara komentirala kako je očito krivo shvatila.


Komentari