Tamara iz ‘Braka na prvu’ pohvalila se drastičnom promjenom: ‘Nije me uspjela zaobići’

Tamara u 'Braku na prvu' (Foto: RTL/Screenshot)

Poznata kandidatkinja iz sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘, Tamara Razum, sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila veliku promjenu. Naime, radi se o transformaciji na koju je ona osobito ponosna.

“Ove godine drastične promjene nisu uspjele zaobići niti to moje komešanje mjesecima je l’ da kratim kosu ili ne. Kriv je bio parking kojeg nisam uspjela naći pa sam imala kaj pješačiti i tako prošla pored svoje Martine koja je samo čekala da me ‘prebrika’.

Tako je nekako i bilo, haha. Samo sam skrenula i reko: ‘ajmo, reži mala, ispod uha.’ Ma jesam te napokon dočekala’, veli ona. Ne zna se tko je bio više oduševljen na kraju, ona ili ja, hvala draga”, poručila je Tamara uz video u kojem je prikazala cijeli proces.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tamara Razum (@tami_movement)


‘Predivno ti stoji’

Na njezinu objavu reagirali su brojni oduševljeni pratitelji. “Super ti je frizura, moderna”, “Divota, baš ti je lijepo”, “Predivno ti stoji! Svježe i mladenački!”, “Super bi ti stajale šiške tipa curtain bangs, to bi ti baš lijepo zaokružilo lice i top bi bilo kada digneš kosu!”, dio je komentara i savjeta pratitelja.

Podsjetimo, u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ Tamara je bila u braku s Filipom. Tijekom trajanja emisije bili su skladan par pa je publika opravdano vjerovala da će ostati zajedno i nakon showa, ali se to nije ostvarilo.

Naime, u finalu je Tamara priznala da joj se Filip sviđa, a on je kasnije poručio da trenutno nije spreman za vezu.

Zagrepčanka iz ‘Braka na prvu’ suočila RTL s pitanjem o Alanu: Konačno joj otkrili istinu


Komentari