Tajči ne skriva da ponovno ljubi i to kauboja, isplivale slike: ‘Da, partneri smo’

Tajči. (Foto: Ivana Grgic/CROPIX)

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči, bila je puno u javnosti tijekom ovogodišnjeg Eurosonga te se u velikom stilu vratila na domaću glazbenu scenu. Posljednjih dana ima puno razloga za slavlje. U ponedjeljak je proslavila 54. rođendan, a tim povodom jedan od njenih sinova posjetio ju je u njezinom domu u Zagrebu.

”Pa evo, drago mi je da je barem jedan od tri sina ovdje. I bit ću malo doma u Zagrebu i malo na Pagu s prijateljima. Ja uvijek sve otkrijem. Meni prijatelji vele ‘daj malo budi tajnovita, za sebe”, rekla je Tajči u razgovoru za In magazin.

Osim što ju koju do kraja ljeta čeka nekoliko koncerata u Hrvatskoj, priprema se i za jedan poseban nastup. Naime, Tajči se pružila prilika ostvariti jedan od najdražih angažmana u karijeri.

”Prije par dana sam pozvana da prisustvujem velikoj proslavi 75. godišnjice NATO-a u Washington D.C.-u s The American Pops Orchestra i jako sam počašćena s time”, otkrila je ponosno pjevačica.

Tajči progovorila o tome što je doživjela u Zagrebu: ‘Da sam to rekla mami, ne bi me nikad pustila van


 

Suprug preminuo 2017. godine

Podsjetimo, Tajči je na vrhuncu slave spakirala kofere i otišla u Ameriku. Nakon pet godina u upoznala je filmskog producenta Matthewa Camerona. Zaljubili su se i vjenčali u crkvi Svete Katarine u Zagrebu. Zajedno su dobili trojicu sinova. Matthew je 2017. godine izgubio borbu s rakom pluća.

Danas je u sretnoj vezi s glazbenikom Davidom Langleyom. “David je moj partner, ne bih sada previše govorila o tome, ali da, partneri smo. Ljubav je ljubav, možda je u zrelijim godinama malo veća, staloženija i odgovornija zato što rastemo kao osobe i ljudi, evo toliko mogu reći”, ispričala je Tajči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Langley (@langley615)

Inače, glazbeni par ne skriva niti svoju ljubav na društvenim mrežama. Langley  ima već nekoliko objava na kojima je njegova draga, ali i poznati domaći glazbenik Ante Gelo.

Iako nije poznato koliko dugo je par u vezi poznaju se već neko vrijeme. Kao glazbeni suradnici, dijele i jednu zajedničku Facebook stranicu, snimke i fotografije.

Glazbenik iz Nashvillea

Na službenoj Facebook stranici za David Langleyja piše kako je glazbenik, gitarist, tekstopisac i pjevač iz Nashvillea. Bivši gitarist Raya Pricea. Jedan od samo nekoliko izvođača koje je Buck Owens odabrao za snimanje dueta. Vodeći gitarist Irlene Mandrell, drugih velikih umjetnika.

Počevši se sam podučavati u dobi od 9 godina, David je ubrzo pronašao svoju ljubav i strast prema gitari, a zatim je svirao Honky Tonks nastupe i u dobi od 15 godina, zavolio je nastupe. Smrt njegove majke u dobi od 17 godina bila je nešto od čega se nikada nije mogao oporaviti.

To je Davida odvelo u teškom smjeru, živio je povučen i zbunjen okrećući se sve više i više svojoj gitari i glazbi. S vremenom je otkrio svoju strast prema pjevanju, kao i prema tome da zabavlja i bude predvodnik vlastitih emisija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Langley (@langley615)


Komentari