‘Svi su mi govorili: budalo jedna’ Ove poznate face zbog ‘kontakta’ s Bogom život su posvetile vjeri

Photo: PIXSELL

Poznate face povremeno se zasite silne slave i popularnosti, te odluče pauzirati s karijerom koju godinu. Obično se nakon toga, na scenu vrate u velikom stilu, no dio njih napravi totalni zaokret. Tako su se neki estradnjaci, na iznenađenje svih, okrenuli Bogu i vjeri, a povodom toga izvukli smo neke od najzanimljivijih promjena na našoj sceni.

Rafaela Dropulića, poznatiji kao Rafo iz Ploča, slavu je stekao pobijedivši u Story Supernova Music Talents showu, 2003. godine. Dropulić iza sebe ima i veliki hit “Ja sam Rafo“, no vrlo brzo , ovaj je 38-godišnjak odustao od karijere na našoj estradi i posvetio se katoličanstvu.

“Svi su mi govorili ‘Joj budalo jedna, što si sve mogao imati, a ti na kraju sve to ostaviš. Dižeš se ujutro na posao u osam, dolaziš doma u četiri mrtav umoran, što ti je to trebalo, a mogao si svirati okolo, putovati”, izjavio je Dropulić za 24 sata.

Također, jedan od predvodnika duhovne glazbe je Alan Hržica koji je nakon dugo vremena odustao od karijere na sceni. Hržica je osvojio i Porin za najbolji album u kategoriji duhovne glazbe 2016. godine, a voditelj je i molitvene zajednice Srce Isusovo.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Alan Hržica (@alanhrzica)

 Ženska grupa Divas, žarila je i palila početkom 2000tih, a nakon nekog vremena članice su krenule u solo karijeru. Ivana Husar je s Martinom Tomčić otvorila privatni glazbeni tečaj, a počela je i izvoditi duhovne pjesme.

“Doživjela sam predivan kontakt s Bogom i bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj i počela živjeti realnijim životom. Nisam željela žrtvovati obitelj i rekla sam: ‘Okej, Bože. Stop. Ovako više ne ide”, otkrila je Ivana.

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Bivša reality zvijezda, Simona Mijoković medijske stupce punila je skandalima zajedno s bivšim suprugom Antom Gotovcem. Ova nekoć starleta i pjevačica, danas je gorljiva vjernica i majka četvero djece.

Foto: Robert Anic/PIXSELL


Komentari