Svi su gledali u atraktivnu liječnicu: Na Cvjetnom trgu se pojavila u hrabroj modnoj kombinaciji

Petra Meštrić je prošetala zagrebačkom špicom (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Neočekivano lijepo vrijeme ‘izvuklo’ je na zagrebačku subotnju špicu brojne građane, a među njima i, tradicionalno, neka poznata lica.

Mnogi su se okrenuli za Petrom Meštrić, liječnicom opće medicine koju šira javnost poznaje iz RTL-ova showa ‘Brak na prvu’, a koju na Instagramu prati više od 82 tisuće ljudi.

Petra je privlačila poglede na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Atraktivna plavuša itekako se potrudila da bude zamijećena – za svoj je subotnji jutarnji izlazak odabrala crno-bijelu kombinaciju u kojoj se posebno isticao korzet preko bijele majice.

Otac joj je riječki nogometni trener, a majka bivša Kraljica svijeta: Znate li tko je ova ljepotica?

Svoje vamp izdanje Petra je upotpunila čizmama s visokom potpeticom, crnom torbicom te širokim osmijehom s kojim je pozirala fotografima.


Petra je s osmijehom na licu dočekala prijateljicu (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Inače, Petra radi kao zamjena u Ambulanti za školsku medicinu u zagrebačkom Domu zdravlja. U nedavnom intervjuu istaknula je da je presretna zbog posla, pogotovo zato što je njezina tema diplomskog rada bila Prevencija mentalnog zdravlja mladih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

‘Super mi je da ću sad moći raditi malo više na toj prevenciji, edukaciji, a i veseli me vidjeti kako će me najmlađi pacijenti prihvatiti’, rekla je nedavno za RTL.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestric)

Lijepa liječnica nikad nije skrivala da se podvrgnula estetskim korekcijama. Na Instagramu je nedavno objavila staru fotografiju te napisala: ‘Našla sam sliku kako sam izgledala sa 16-17 godina, prije korekcija i prije photoshopa. Za sve one koji mi stalno postavljaju to pitanje. Iskreno, ne mislim da mi je trebalo ni jedno ni drugo, ali koristim jer je to moj izbor’.

Zagrebačka voditeljica plakala na koncertu godine: ‘To je najbliže što sam bila bogojavljenju’


Komentari