Svećenik za kojeg tvrde da je ozdravio mnoge Hrvate upozorio na opasnost: ‘Nakon toga nema budućnosti’

Tomislav Ivancic (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Cijenjeni svećenik Tomislav Ivančić bio je teolog, filozof, evangelizator i duhovni pisac te utemeljitelj antropološke medicine i hagioterapije, a upravo na YouTube kanalu Hagioterapija objavljeno je njegovo predavanje u kojem objašnjava kako đavao uništava vjeru kod ljudi.

Kako prenosi vjera.hr, Ivančić se bavio i iscjeljivanjem te je navodno ozdravio velik broj ljudi, a često je upozoravao kako je vjera najveći dar koji imamo..

“Vjera je zapravo ići pod ruku s Isusom iz Nazareta, vjera je biti zagrljen s Isusom iz Nazareta, vjera je sjediti s njim zajedno za stolom i razgovarati s njim. Tko vjeruje ima život vječni, postaje dionik vječne naravi, pobjeđuje svijet, onomu koji vjeruje sve je moguće”, poručio je.

‘Svi će nam to pokušati uzeti’

“Isti smo kroz godine. Koliko dugo idemo u Crkvu, a sve si slabiji u vjeri, a đavao zna i zli zna, kada u tebi uništi vjeru, uništio je i tebe. Uništio je budućnost i tada se ne možemo više razvijati i nemamo kamo poći.

“Oni znaju da ti vjeru mogu uništiti i time da ti daju puno posla, ti nikada nemaš vremena, briga za standard i bogatstvo i luksuz i tjeskobna briga za svakodnevicu, to je ono što uništava vjeru. Moramo biti svjesni da je vjera najveće blago i da će nam to svi pokušati uzeti”, rekao je.


“Kada razvijemo vjeru onda ćemo imati i luksuz i standard bit ćemo bezbrižni svaki dan. S Bogom smo jedino bogati, bez Boga ne možeš biti bogat. Kada Isus dođe, hoće li naći vjere u tebi, kada umreš hoće li u tebi biti toliko vjere da bar vidiš da je tvoj projekt nebo? Domovina je tvoja na nebesima, tamo te čekaju svi pokojnici, tamo te čeka Isus i samo kada tamo ideš, onda su ovdje na zemlji ljudi sretni, jer si pravi čovjek”, zaključio je.

Na nebu nad Jarunom uočen čudesan fenomen: ‘Imao sam manje od minute da ga snimim’


Komentari