Sve više kritika na račun voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska’: Evo što sad zamjeraju Doris Pinčić

Doris Pinčić Guberović (Foto: Screenshot)

U više navrata do sad voditelji emisije “Dobro jutro, Hrvatska” bili su na meti gledatelja koji su ih kritizirali zbog raznih stvari, a u posljednje vrijeme, po svemu sudeći, najglasnije su kritike na račun njihova odijevanja.

Naime, na službenoj Facebook stranici emisije sve se češće može naići na komentare gledatelja koji nisu zadovoljni odijevanjem voditelja, ali i primarno voditeljica popularne HRT-ove emisije.

Isto je bio slučaj i danas kad su emisiju vodili Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić, a voditeljičina kombinacija smeđe košulje s uzorkom te midi suknje ‘A’ kroja u bež boji nije impresionirala dio gledatelja.

“Malo mašte nije na odmet”

“Doris ima 36 godina,kao i ja. Ne znam da li imaju stilista ili se sama oblači za emisije, ali ova odjeća koju nosi je za žene 50+, a ima tako dobru liniju, mogla bi biti predivno obučena”, započela je jedna gledateljica u komentarima ispod isječka iz današnje emisije.

“Stil kao onaj iz filmova kad gledam, tajnica u komitetu Jugoslavije. Ipak smo u 21. stoljeću, malo mašte nije na odmet. Nama ženama je prednost da se možemo igrati modom”, poručila je za kraj.


Inače, prošli se mjesec u nekoliko navrata na meti gledatelja našla Zlata Muck Sušec čije odijevanje u emisiji također nije prošlo bez primjedbi. Voditeljicu su tada kritizirali jer je, kako je navela jedna gledateljica emisije, “stalno u hlačama”.

Nakon skandala koji ga je stajao karijere: Bivši voditelj ponovno osvanuo na HRT-u

“Naši voditelji ne biraju odjeću sami”

“Poštovana voditeljice, nije li vrijeme da u svoju garderobu nabavite i koju haljinu?”, upitala je tada gledateljica na što je ubrzo dobila odgovor i od same ekipe emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

“Naši voditelji ne biraju odjeću sami, već to za njih čine naši kostimografi”, pojasnili su tada s HRT-a.


Komentari