Sve objavila: Blanki Vlašić na kućnom pragu ostavili paket s porukom

Blanka Vlašić (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Proslavljena atletičarka Blanka Vlašić nakon umirovljenja živi obiteljskim životom i u potpunosti se posvetila svom sinčiću Mondu kojega je dobila sa belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Na društvenim mrežama zna podijeliti i neke sretne obiteljske trenutke.

Sada je pratiteljima otkrila kako ju je na kućnom pragu dočekao paket sa zanimljivom porukom. Točnije, njen susjed je za Blankinog sinčića Monda ostavio punu vreću domaće blitve.

“Ovo je za Monda, sve eko 100 posto. Pozdrav!”, pisalo je na papiru, a Blanka je otkrila i sadržaj paketa. “Ispred vrata me dočekala kesa puna domaće blitve. Hvala, susid”, stoji na Instagram priči naše atletičarke.

Kamp u lici

Bivša hrvatska atletičarka postala je majka u 39. godini života. Dječak Mondo stigao je svijet u studenom 2022. godine, točno na njen rođendan, a upravo joj je Mondo, inspiracija za nove poslovne pothvate.

U sklopu emisije ‘Nedjeljom u 2’ najavila je projekt s poznatim doktorom Rankom Rajovićem koji promiče kroz svoj NTC program za djecu i učenje kroz igru te sportsku aktivnost.


Blanka Vlašić progovorila o velikom problemu: ‘Roditelji javite mi se anonimno, objavit ću sve’

Riječ je o otvaranju sportskog NTC kampa u Lici, koji će u potpunosti biti pod njenim nadzorom.

“To je sportski kamp za djecu od 7 do 14 godina koji će biti rađen na NTC principu i ja ću u to biti uključena, provodit ću sportski dio programa”, istaknula je ranije s velikim osmijehom na licu Blanka Vlašić.

Hana Huljić Grašo otvoreno: ‘Nema veze neka pišu, ali žao mi je da moram skrivati svoju sreću’


Komentari