Susjedi Josipe Lisac otkrili što je napravila: ‘Šutnula ju je svom snagom i ušla u zgradu’

Josipa Lisac (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Detalje o poznatim osobama s hrvatske estrade ponekad najčešće možemo čuti od njihovih susjeda. Tako su susjedi nekih naših pjevača svojevremeno otkrili kakve su poznate osobe zapravo susjedi.

Naime, prije desetak godina, susjedi poznatih su se raspričali za 24sata i otkrili kakav je susjed Goran Bare, Jacques Houdek i Josipa Lisac. Inače, Houdek je u to vrijeme živio na Vrbanima, a jedna je susjeda tada otkrila kako je njegova supruga vikala na blagajnicu da je ‘odzvanjao cijeli trgovački centar’.

Nadalje, najveću pažnju privukli su susjedi Josipe Lisac, koji su bez otkrili kakva je ona zapravo susjeda. “Ako je dan siv, Josipa osvježi ulicu svojim odjevnim kombinacijama”, poručio je tada jedan njezin susjed.

Josipa Lisac (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

‘Šutnula ju je svom snagom’

Također, pjevačicu su susjedi tada opisali kao nasmiješenu, ljubaznu, simpatičnu, ekscentričnu ženu koja voli zelenu boju. Svima je bila draga, a naveli su da im je smiješno što nosi sunčane naočale noću.

Nadalje, jedna je mlada susjeda otkrila kako bi ih zabavljalo kako bi Josipa ostavila vrata svog automobila širom otvorena, a iz njega bi se često čula opera dok bi pjevačica bezbrižno nosila kofere u svoj stan.

Zaključno, jedna se susjeda tada prisjetila kako je pjevačica jedne zime izašla iz auta, a na prilazu zgradi je stajala velika ledena kugla. Opisala je da je Josipa kuglu promatrala nekoliko trenutaka, a onda ju je svom snagom šutnula nogom i rasula pa ušla u zgradu. “Rasplakala sam se od smijeha”, opisala je tada njezina susjeda.


Josipu Lisac iznenadilo koliko joj je ljudi došlo na koncert: ‘Tresla sam se, Isuse Bože’


Komentari