Supruga našeg Vatrenog zaintrigirala novom fotkom: Mnogi imaju samo jedno pitanje

Iva Šarić (Foto: Instagram)

Bivša manekenka i televizijska voditeljica, 35-godišnja Iva Šarić, pohvalila se pratiteljima na Instagramu idiličnim fotografijama s godišnjeg odmora.

Naime, kako je otkrila putem storyja, Iva je pobjegla iz Zagreba te trenutno uživa u odmoru u društvu trogodišnjeg sinčića Adriana kojeg je je dobila s reprezentativcem Brunom Petkovićem.

“Nije potreban filter”, kratko je poručila Zagrepčanka uz fotografiju kojoj nije otkrivala lokaciju pa je time ujedno i zaintrigirala brojne pratitelje koji su radoznali glede mjesta na kojemu Iva uživa s malenim.

Iva Šarić uživa u odmoru s malenim Adrianom (Foto: Instagram)

Blažena među dečkima

Inače, osim malenog Adriana, koji je na svijet stigao u ožujku 2021. godine, Iva iz prvog braka s Jerkom Lekom ima sinove Leona i Carlosa čijim se sportskim uspjesima nerijetko hvali putem Instagrama.

Njezini stariji sinovi izrazito su povezani s našem Vatrenim čemu svjedoči i jedna od posljednjih fotografija na njezinom Instagram profilu gdje je cijela obitelj pozirala na Maksimiru u sklopu završetka 2023/2024 HNL sezone.

Podsjećamo, ljubavna priča Ive Šarić i Brune Petkovića započela je 2020. godine, nakon što je nogometaš gostovao u emisiji koju je vodila bivša manekenka.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Bruno Petković snimljen kako mijenja pelene u središtu Zagreba: ‘Kad god treba nešto, on viče ‘mama”

Vjenčali se u tajnosti

O svojoj vezi su u javnosti dugo izbjegavali govoriti, a mnoge je iznenadila i vijest o tajnom vjenčanju na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

Na njihovom svadbenom slavlju u jednom zagrebačkom restoranu bilo je 20-ak uzvanika, a Iva je promijenila dvije vjenčanice.


Komentari