Supruga našeg Vatrenog emotivno otkrila tešku odluku: Ovo će utjecati na cijelu obitelj

Josipa Perišić (Foto: Instagram)

Josipa Perišić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, rastužila je brojne pratitelje svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Naime, kako je otkrila u emotivnoj objavi, ona i suprug odlučili su se na veliku životnu promjenu, a po svemu sudeći, odluka nije bila nimalo jednostavna za donijeti.

“Vrijeme je da kažemo zbogom! U dobrim i lošim vremenima. Nedostajat ćete nam. London i prijatelji”, napisala je Josipa uz niz fotografija iz britanske prijestolnice, a uz objavu je dodala i stihove pjesme Harryja Stylesa ‘As it was‘.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)


Vraćaju se u domovinu

Iz fotografija koje je supruga našeg Vatrenog podijelila na Instagramu može se vidjeti kako je čitava obitelj zavoljela život u Londonu, a stariji sin Leo već je krenuo očevim stopama.

Josipina objava je kod pratitelja na prvu izazvala šok, međutim, ubrzo su uslijedili brojni komentari podrške jer se obitelj vraća kući.

Naime, Josipa i hajdukov Perišić posljednjih su nekoliko godina živjeli u Londonu, a sada je došlo vrijeme za povratak u Dalmaciju, odakle su rodom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Naš Vatreni dugo je skrivao tešku životnu priču: ‘Živjeli smo u štali, nikad to nisam rekao’

 

Vole se od srednjoškolskih dana

Podsjećamo, Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti.

Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Inače, dvojac je u vezi još od srednjoškolskih dana, a u braku su dobili troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)


Komentari