Supruga Dominika Livakovića se pohvalila novostima: Dugo su to skrivali od očiju javnosti

Dominik i Helena Livaković (Foto: Instagram)

Naš nogometni reprezentativac, vratar Dominik Livaković i supruga Helena Livaković pažnju javnosti privlače gdje god se pojave. Ništa manje zanimljive nisu ni njihove objave na društvenim mrežama, a Helena se sad pohvalila velikim vijestima.

Naime, supružnici Livaković prije nekoliko mjeseci postali su jedini vlasnici poznatog zadarskog bara, The Garden Lounge, a Helena je sad putem Instagrama pokazala kako izgleda preuređena oaza za opuštanje.

Kroz nekoliko storyja, lijepa 29-godišnjakinja je dala do znanja kako je i u ovaj projekt unijela ljubav prema minimalizmu i eleganciji po čemu je godinama već poznata pa i kad je riječ o vlastitom odjevnom stilu.

Helena Livaković se pohvalila preuređenjem poznatog bara (Foto: Instagram)

Jedno vrijeme su bili suvlasnici

Inače, bivši vlasnik poznatog zadarskog bara bio je Nick Colgan, nekadašnji studijski menadžer grupe UB40.

Colgan je pokrenuo popularni The Garden festival u Petrčanima, a potom se sa suprugom Charlotte i djecom preselio u Zadar gdje je ujedno otvorio i The Garden Lounge na mjestu bivše terase hotela Beograd.

Unazad nekoliko godina, bračni par Livaković pridružio se Colganu u vođenju bara da bi u konačnici, krajem prošle godine, postali i jedini vlasnici istog.


Trudnoću skrivali od javnosti, a sinu dali biblijsko ime: Evo kako se zove Livaković junior

“Oni su savršen par za to”

“Ove godine, nakon dugog preispitivanja, odlučili smo da je ipak vrijeme za kraj te smo svoje preostale udjele prodali Dominiku i Heleni. Oni su savršen par za podizanje tog projekta na višu razinu i siguran sam da će mu dati ljubav koju zaslužuje”, kazao je prije nekoliko mjeseci Nick za Jutarnji list.

Podsjećamo, osim što im je ova godina uspješna na poslovnom planu, Heleni i Dominiku se početkom iste ostvarila i dugogodišnja želja na privatnom planu pa su u siječnju ove godine dočekali rođenje svog prvog djeteta.

Par je postao bogatiji za dječaka kojemu su nadjenuli biblijsko ime Joakim.


Komentari