Sudac Turudić u braku je s poznatom zagrebačkom liječnicom: Često su zajedno u javnosti, imaju dvoje djece

Ivan Turudić (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Trenutno u Hrvatskoj vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula za glasovite poruke ‘Di si radosti’ i ‘Di si lipa’. Dio je to razgovora između bivše gradonačelnice Knina Josipe Pleslić, nekoć Rimac, i suca Ivana Turudića, inače Vladina kandidat za glavnog državnog odvjetnika.

Sporni grafiti na Mimari (Foto: HND)

O skandalu koji potresa domaću politički scenu bruji cijela država, a u Zagrebu su čak u ponedjeljak ujutro na pročelju muzeja Mimara osvanuli i grafiti inspirirani upravo spornim porukama.

Procurile nove poruke između Turudića i Rimac: ‘Dođi k meni, sam sam’

U braku s poznatom liječnicom

I dok javnost raspravlja o odnosu potencijalnog budućeg šefa DORH-a i Josipe Rimac, protiv koje je Uskok podignuo dvije optužnice koje još uvijek nisu sudski potvrđene, u fokusu se, pored sudca Turudića našla i njegova supruga.

Sudac Turudić i supruga (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Naime, Ivan je u braku s poznatom zagrebačkom liječnicom koja radi kao ginekologinja u bolnici Sveti Duh. Zajedno imaju dvoje djece – sina i kćer.


Inače, bračni par se nerijetko pojavljuje zajedno na svečanim događanjima te spremno pozira fotografima, a često ih se moglo zajedno vidjeti i u šetnji zagrebačkom špicom.


Komentari