Što se dogodilo s licem Lane Klingor: Pjevačica priznala što je učinila

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Lana Klingor Mihić (43) u posljednje vrijeme objavljuje na društvenim mrežama fotografije na kojima dokumentira svoj izgled. Nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju u kupaćem kostimu, sad je objavila fotografiju svojeg lica na kojoj se jasno vidi da je radila nešto s podočnjacima.

“Ponovili smo tretman za podočnjake”, napisala je u objavi na storyju i tako objasnila zašto joj dio lica izgleda drugačije. Osim u liftu, fotografirala se i na otvorenom, tijekom igre sa psićem, i tamo se također vide korekcije podočnjaka.

Inače Lana svojim stasom oduševljava pratitelje na svakom koraku. Nedavno je to učinila fotografijom na kojoj pozira u crnom bikiniju kraj bazena. Komentari ispod objave su bili puni hvalospjeva za ovu bivšu pjevačicu.

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Oduševljeni obožavatelji

“Ti si ženo top”, Od kuda ti snaga”, napisala je jedna pratiteljica. “Ona sirotica što te tračala s frendicom preko poruka prije par godina da si se ugojila je sad negdje na aparatima”, podsjetila je druga.

“Najljepša mama je otvorila sezonu kupanja”, napisala je pjevačica Mia Negovetić.
“Opala, mamita”, komentirala je voditeljica i novinarka Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Lana je često u medijskim nastupima izjavljivala kako se ne boji starenja te kako sluša svoje tijelo i brine se o njemu onako kako ono traži. Na njezinim društvenim mrežama može se vidjeti i kako održava svoju zavidnu figuru.


Lana Klingor otvoreno progovorila o samohranom majčinstvu: ‘Ne znam kako sam preživjela te prve dane’


Komentari