Stiže pomračenje sunca u vagi, astrolog tvrdi: Ove horoskopske znakove čeka nikad veća sreća

Sreća (Ilustracija: Freepik)

*Horoskop služi za zabavu i ne treba ga shvaćati ozbiljno

Uskoro nas očekuje pomračenje sunce u vagi, a kako tvrdi poznati ukrajinski astrolog Vlad Ros, za četiri horoskopska znaka ovaj fenomen znači dolazak perioda neizmjerne sreće.

Evo što listopad donosi tim znakovima:

Ove horoskopske znakove u narednim mjesecima čeka ogromna sreća: Smiješi im se bogatstvo

Blizanci

Cijeli listopad će biti posebno povoljan za blizance. Osobe rođene u ovom znaku ponekad će se osjećati kao da ih okolina potcjenjuje, ali to zapravo nije slučaj. Nadređeni i kolege će cijeniti njihov trud, a i oni sami će spoznati koliko vrijede. Pomračenje sunca donosi im posebnu veliku sreću na planu ljubavi. Ako su se dugo nekome udvarali ili pokušavali uspostaviti kontakt, ovo je mjesec kada će im se sve isplatiti.


Blizanci, ilustracija (Foto. Pixabay)

Djevica

U listopadu će se za djevicu stvari odvijati same od sebe. Očekuje ih veliki financijski napredak, a vrhunac na karijernom putu mogu očekivati krajem mjeseca. Energetski potencijal će biti visok, zahvaljujući čemu će se djevice moći nositi sa svim životnim situacijama. Također ih očekuju svađe s partnerom, no iako se to čini loše, zapravo je dobro, jer će konačno saznati je li ljubav prava ili trebaju krenuti dalje.

Djevica, ilustracija (Foto. Pixabay)

Strijelac

U listopadu će strijelcima sve ići u prilog. Osobe rođene u ovom znaku čeka veoma uspješan mjesec u svakom pogledu. Mogu računati na podršku prijatelja, kolega, pa čak i nepoznatih ljudi. Lako će moći ostvariti svoje ciljeve, savladati novu profesiju i testirati svoju snagu na novom polju. Kolege će biti spremne ne samo priteći u pomoć strijelcu, već i preuzeti njegove obaveze. Krajem jeseca financijska situacija će biti na vrhuncu i novac će se gomilati, a to posebno vrijedi za ljude koji se bave preduzetništvom ili imaju vlastiti obrt.

Strijelac (Foto: Pixabay)

Vodenjak

U listopadu vodenjaci mogu bez brige eksperimentirati sa svojim imidžom, promijeniti posao ili se preseliti. Sve što učine pokazat će pozitivne rezultate. Vodenjaci će u listopadu uistinu biti najsretniji znak. Ići će im i na poslovnom putu. Ako naiđu na probleme, samo neka upotrijebe svoj šarm i sve će se riješiti.

Vodenjak, ilustracija (Foto: Pixabay)


Komentari