Stigli rezultati toksikološkog nalaza: Mnogi su potvrdili svoje sumnje u vezi smrti Matthewa Perryja

Matthew Perry (Foto: Instagram)

Glumac Matthew Perry, koji se proslavio 1990-ih kao mudri Chandler Bing u hit američkoj televizijskoj komediji “Prijatelji”, u prošlu subotu je pronađen mrtav u 55. godini života u vlastitom domu u Los Angelesu. Iznenadna smrt omiljenog glumca potresla je obožavatelje diljem svijeta te se proteklih dana mnogo nagađalo o uzrocima smrti, a sada su stigli i rezultati prvog toksikološkog nalaza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

Prema nalazima, Matthew Perry nije konzumirao fentanil ni metamfetamin te nema tragova tih ilegalnih supstanci u njegovom tijelu. Bitno je napomenuti kako su ovo samo prvi nalazi, a očekuje se i novi veliki nalaz koji bi trebao otkriti je li u njegovom tijelu bila opasna doza nekog lijeka za koji je posjedovao liječnički recept.

Matthew Perry (Foto: Instagram)

Nije bilo očitih znakova traume

Podsjećamo, Perry je pronađen mrtav u svom domu i prema nekima je moguć uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se glumac utopio. Glasnogovornik policije Los Angelesa potvrdio je ranije kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu te kako nije bilo očitih znakova traume.


Totalno jezivo: Posljednja objava Matthewa Perrya gotovo je proročanska

Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles rekao je pak kako je autopsija završena u nedjelju, a s patologije su objasnili kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja.

‘U slučajevima kada se uzrok smrti ne može utvrditi u vrijeme obdukcije, izdat će se odgođena potvrda dok se ne završe dodatne analize’, stoji u priopćenju.

 


Komentari