Stigao je retrogradni Jupiter: Ovi horoskopski znakovi imat će nikad više sreće, a jedan će se naglo obogatiti

Foto: Pexels

*Horoskop služi za zabavu i ne treba ga shvaćati ozbiljno

Jupiter je započeo svoj retrogradni hod 9. listopada 2024. i ostat će u retrogradnom kretanju do 4. veljače 2025, a ovaj period će za neke horoskopske znakove značiti razdoblje neizmjerne sreće i blagostanja, tvrde astrolozi.

@zagrebinfo Koji znak je najveći zavodnik? 🔥💯 #zagrebinfo #anketa #zagreb #horoskop #genz #voxpopuli #fyp #fy #viral #viraltiktok ♬ original sound – zagreb.info

Bik

Bik se ima čemu radovati jer mu retrogradni Jupiter donosi financijski procvat. Ovo će za njega biti period kada će pronaći dodatne izvore prihoda i rješenje starih problema ili dugova. Ako planiraju velike investicije i transakcije vezane za nekretnine, i u tom području će se sve odvijati glatko. Ukratko, ovo je period kada će im sve što se tiče novca i zarade jednostavno ići od ruke.

Rak

Retrogradni Jupiter rakovima donosi sreću u izgradnji odnosa. Posebno bajkovito će biti u obitelji te će se činiti kao da obiteljske veze nikada nisu bile čvršće. Neki stari sukobi i nesuglasice napokon će se razriješiti, a odnosi će se produbiti.

Rak, ilustracija (Foto: Pixabay)

Djevica

Djevicama retrogradni Jupiter donosi profesionalni uspjeh. Ovo je period kada djevice trebaju preispitati ciljeve i strategije u svojoj karijeri. U prilici su poboljšati svoju poziciju, ali to trebaju ‘odigrati’ taktički. Napredak će doći kroz suradnju i timski rad pa je preporuka da se ne oslanjaju samo na sebe. Nova perspektiva i pristup poslu mogli bi im donijeti mnoge benefite.


Djevica, ilustracija (Foto. Pixabay)

Dolazak retrogradnog Jupitera izvlači probleme iz prošlosti: Ovi horoskopski znakovi su prvi na udaru


Komentari