Stela nastavlja iznositi prljavi veš: ‘Tomislav se zaključavao sa sestrom u sobu’

Tomislav i Stela upoznali su se u 'Ljubav je na selu' (Foto: Facebook)

Nakon što je domaćim medijima jučer odjeknula vijest kako se razvode Stela Pavičić i Tomislav Skejić, kandidati RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’, drami nema kraja.

Stela je najprije u svojim statusima na Facebooku optužila Tomislava da joj je lagao, a potom je ispričala kako se njegova sestra upetljala u njihov brak te da je ona kriva što je došlo do razlaza.

Očekivano, brojni pratitelji ubrzo su Stelu zatrpali pitanjima vezanim za njezin razvod od Tomislava, a ona se sad ponovno oglasila.

Stela i Tomislav (Foto: Facebook)

“Želim samo sve zaboraviti”

“Dragi moji znam da vas sve zanima kako i zašto je došlo do prekida, ali nemam snage više. Danas kad sam išla kod tate, kako sam ga dizala, naglo mi je došlo zlo i sad se osjećam jako loše.

Odmaram, bit ću valjda ok… Nisam više zdrava i to nerviranje za moj bolesni želudac, niski tlak nikako nije zdravo, želim samo sve zaboraviti”, poručila je Stela u statusu na Facebooku.

Inače, Stela je jučer detaljnije opisala i Tomislavov odnos sa sestrom koja se nedavno odlučila pojaviti u njegovom životu.


Nakon šest mjeseci braka, razvode se Stela i Tomislav: ‘Nisam jedina koja je nasjela na njegove laži’

“Meni je to bio bolestan odnos”

“On je postao toliko opsjednut njome. Meni je to bio bolestan odnos. Takav bolestan odnos i takva bliskost je za mene bila previše. Htio ju je svugdje povesti s nama. Pokvario mi je naš odmor jer ju je stalno zvao, a mene ignorirao. Mislim da može jako dobro s njim manipulirati, a on je jako naivan”, započela je za RTL.hr.

“Duša me boli, koliko je ona njega preokrenula. Toliko da on meni više ni riječ nije vjerovao. Ne mogu vjerovati da mu je to sestra jer je njegova mama rekla da se oni zaključaju u sobu i satima iz nje ne izlaze. Na to sve je on meni rekao da sam ljubomorna i da sam ga jako razočarala, a zatim me još i ona izvrijeđala.

Poslije kada sam ga zvala mi se više nije htio javiti na telefon. Samo mi je rekao ‘Aj aj’… Njegovi susjedi su mi rekli kako sam ja njemu bila samo trofej”, ispričala je Stela ogorčeno dodavši kako ona jednostavno nema sreću u ljubavi.


Komentari